The Lamp Hotel söker kock

The Lamp Hotel söker kock

Är du vår nästa kock?

Vill du jobba i en
modern, internationell miljö och tycker som vi att gastronomi är både uppfinningsrik och vacker?

The Lamp Restaurant
söker dig som har ett genuint intresse för mat och service, som är van vid ett högt tempo och som ser utmaningar där andra ser motgångar. Vi brinner för den matlagning vi kallar Asian Fusion och hos oss har du möjlighet till utveckling och ta ditt nästa steg i karriären. Ditt mindset är naturligtvis samma som oss, att alltid servera fantastisk mat.

Vi ser gärna att du
har:
Minst tre års erfarenhet av à la carte
Hög arbetsmoral och stort driv
Passionerad matglädje
Har god kunskap om råvaror och livsmedelshantering
Är noggrann och organiserad
Har lätt för att samarbeta

Vår kultur

Kliv in hos oss och du
kommer att mötas av ett ställe som är livligare och mer internationellt än andra middagsupplevelser. Matlagning ska vara En unik, modern plats där mötet står i centrum. Vi tror på gastronomi som är både uppfinningsrik och vacker!

Vi värnar om glädje,
omtanke och energi och är du som vi, glad, gillar teamwork och vill jobba i ett bolag som satsar på dig, kommer vi att passa för varandra. Välkommen till oss!

Låter detta intressant?

Är du nyfiken på att
bli en del av oss? Då ser vi framemot att höra mer om DIG! Sök jobbet idag, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag den 15 april. Maila din ansökan till pelle@thelamprestaurant.se Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Telefon 011122010
Email Mejla Magnentus Hotel, Restaurant & Spa AB
Område Norrköping
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.thelamphotel.se
Sista ansökningsdag 27 maj 2019 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenska smaker med en flirt till det asiatiska köket. The Lamp Restaurant är en destination i sig. En unik, modern och tidlös mötesplats där upplevelsen står i centrum. Vår servering omfamnar dig och dina vänner till en modern, internationell miljö oavsett om du vill äta gott eller om du bara föredrar ett gott vin, en god öl eller en eldsprakande drink i baren. Hos oss finns något för alla sinnen.