Tekniker service, reparation samt montage

Tekniker service, reparation samt montage

Vi söker tekniker för
service, reparation och montage av lyftutrustningar hos våra kunder runt om i vårt område.

Eftersom jobbet är hos olika kunder behöver du inte bo i Norrköping utan det kan vara någonstans inom LyftTechs arbetsområde vilket innebär på ett ungefär från Nyköping ner till Jönköping samt över till Vetlanda, Oskarshamn och upp till Valdemarsvik.

Som tekniker hos oss kommer du att arbeta med service, reparationer och montage av lyftanordningar, vilket omfattar allt från enstaka små lyft till stora traversanläggningar. Du kommer ingå i ett team av erfarna och kunniga tekniker där du blir en viktig del av gemenskapen.

Vi söker dig som har elkompetens, vilket till exempel kan innebära att man har erfarenhet att jobba med elektriska styrningar av maskiner, samt goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. Engelska förekommer ibland så kunskap i det språket är meriterande. Giltigt B-körkort är ett krav för jobbet.

Erfarenhet inom mekaniskt samt elektriskt underhåll är meriterande. Som person är du självgående och driftig samt gillar utmaningar.

Jobbet innebär en del utbildningar men framför allt så baseras det på egna erfarenheter och lärdomar man införskaffar sig under arbetets gång. Vi har en stor organisation i ryggen där många har jobbat länge och inte tvekar att dela med sig av sin kunskap.

Låter detta jobb som något som passar in på dig så tveka inte att skicka in en ansökan.

Har du frågor kring tjänsten så kontakta Mats eller Joel. mats.adelman@jjgruppen.se joel.carlsson@jjgruppen.se

Ansökningar behandlas löpande.
Mer info
Kontaktperson Mats Adelman
Telefon 011-100192
Email Mejla Mats Adelman
Område Norrköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://jjgruppen.se/foretag/lyfttech-ab
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (1 dag kvar)