Innesäljare till vår butik i Norrköping

Innesäljare till vår butik i Norrköping

Till vår butik i Norrköping söker vi nu en Innesäljare

Lundqvist Maskin & Verktyg AB är ett expansivt och modernt företag med tre anläggningar i Stockholmsområdet och en butik i Norrköping. Vi erbjuder branschens bredaste sortiment av verktyg, maskiner, skydd och förnödenheter till proffsmarknaden inom bygg-/och industri.

Vår strävan är att ligga i framkant när det gäller service och kvalité och vi anpassar därför ständigt vårt sortiment och arbetssätt till kundernas behov. Vi ligger även i framkant när det gäller modern datateknik för att optimera logistiken.

Som innesäljare jobbar du med försäljning och kundsupport åt befintliga och nya kunder. Du ser till att de får ett proffsigt bemötande och hjälper dem att hitta de mest effektiva lösningarna. Förutom orderadministration ingår leverantörskontakter och en del inköp.

Mycket kommunikation sker via mejl och telefon, men även besök hos kunder förekommer. Du fungerar även som säljstöd åt övriga säljteamet, som består av kundansvariga utesäljare och produktspecialister.

Vi vill att du:
  • har någon form av teknisk bakgrund, från gymnasiet eller eftergymnasial.
  • har branschvana (bygg-/industrisektorn).
  • minst har någon erfarenhet av innesälj/kundrelaterat arbete, gärna från butik.
  • har ett genuint tekniskt intresse och ett praktiskt handlag.
  • är en öppen och positiv person med fokus på lösningar och intresse för affärerna.
  • har en genuin känsla för service samtidigt som du är noggrann och bra på att prioritera.
  • är flexibel och inte rädd för att hugga i där det behövs.
  • har förmåga att strukturera upp ditt arbete och hålla många bollar i luften.
  • har god datorvana och har arbetat med någon form av CRM system.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper

Vi erbjuder
Ett omväxlande arbete i ett starkt företag som är inne i en expansiv fas, där du kommer att få arbeta tillsammans med ett trevligt och kunnigt team. Möjlighet att utveckla dig själv och dina kunskaper inom våra produktområden såväl som försäljning.

Välkommen att söka tjänsten genom att klicka på Ansök nu! Du kommer vidare till ett formulär där du enkelt kan bifoga ditt brev och CV. Då urvalet sker löpande ser vi fram emot din ansökan snarast. Vid frågor är du välkommen att kontakta Ann-Sophie Wågö 0410-250 88, Comline Rekrytering.
Mer info
Kontaktperson Ann-Sophie Wågö
Telefon 0410-250 88
Område Norrköping
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lundqvist.se
Sista ansökningsdag 29 dec (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lundqvist Maskin & Verktyg grundades 1930. Vår affärsidé är att med kompetenta medarbetare som grund erbjuda ett heltäckande sortiment av verktyg, maskiner och förnödenheter från ledande tillverkare. Företaget omsätter 135 MSEK och har 48 anställda. Vi ingår i BIG-Gruppen som har en omsättning på ca 2800 MSEK och har 27 försäljningsenheter i Sverige och Norge.

Mer information om oss hittar du på www.lundqvist.se