Vi söker elektriker till våra serviceteam i Norrköping och Linköping

Vi söker elektriker till våra serviceteam i Norrköping och Linköping

Lundgrens El är ett modernt elföretag med över 90 duktiga medarbetare. Efterfrågan hos våra kunder växer stadigt och vi behöver därför utöka våra serviceteam i både Norrköping och Linköping. Nu söker vi dig och flera andra trevliga arbetskamrater som vill vara med och utveckla vår serviceorganisation.

Din arbetsplats och arbetsuppgifter
Våra serviceenheter finns i Norrköping och Linköping. Att arbeta hos oss innebär en anställning på ett expansivt företag med högt i tak, korta beslutsvägar och nära till ledningen. Som serviceelektriker arbetar du självständigt med små och medelstora jobb till privatpersoner och företag. Du har stor möjlighet att själv styra och planera dina dagar.

Din bakgrund
Du är en kvalitetsmedveten elektriker, med erfarenhet från service. Du har några års erfarenhet och är van att arbeta både självständigt och i team. Du är driven, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga, du kan skapa kontakter och bibehålla relationer. Körkort är ett krav.

Ansökan
Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, intervjuer och tillsättning sker löpande. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta vår servicechef Tobias Bågenholm, 0722-13 71 00, tobias.bagenholm@lundgrensel.se.

Vi undanbeder oss kontakt med mediesäljare, rekryteringsbolag och liknande.
Mer info
Kontaktperson Tobias Bågenholm
Telefon 0722-13 71 00
Område Norrköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://lundgrensel.se/
Sista ansökningsdag 18 feb 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lundgrens El har funnits sedan mitten av 1940-talet. Idag är vi drygt 90 medarbetare. Vi är ett modernt elföretag under ständig utveckling med målsättningen att vara en marknadsledande aktör inom modern elteknik i Östergötland.

Våra elektriker utför både stora och små elinstallationer över hela Östergötland, allt från helhetslösningar, större entreprenader, till mindre installationer i befintliga anläggningar. Vi säljer, projekterar, installerar och servar alla typer av el- och säkerhetsanläggningar. Med våra specialiserade team ser vi till att ha rätt resurs på rätt plats, i rätt tid.