Rådgivare skog och lantbruk| Redovisningskonsult, Ludvig & Co i Östergötland

Rådgivare skog och lantbruk| Redovisningskonsult, Ludvig & Co i Östergötland

Vill du vara med och göra skillnad inom skog, lantbruk och grön näring? Som rådgivare på Ludvig & Co (fd. LRF Konsult) är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt tror vi på proaktivitet, digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och varm miljö. Varje dag tar vi nästa steg mot att vara småföretagarens bästa rådgivare och att skapa framgångsrika företagare.

Om tjänsten

I nära samarbete med våra kunder kommer du arbeta med proaktiv och kvalificerad rådgivning för att hjälpa våra kunder utveckla deras verksamheter. Dina arbetsuppgifter består bl.a. av:
  • Löpande konsultation och företagsekonomisk rådgivning i form av analyser och kalkyler
  • Upprättande och genomgång av bokslut, deklaration och årsredovisning
  • EU-ersättningar och SAM-ansökningar
  • Fastighetsvärdering, skogsvärdering och upprättande av skogsbruksplaner
Du, liksom övriga medarbetare, kommer också att ha en viktig roll i utvecklingen av en lönsam och framgångsrik verksamhet med framtidens digitala tjänster.

Därför kommer du trivas hos oss

Vi ska nu bli fler medarbetare och växa på fler marknader. Ludvig & Co har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande, från en enskild frisörsalong eller byggfirma till ett stort lantbruksföretag. Bland dina kollegor finns specialister inom juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. En bred kompetensbas! Tillsammans kan vi alltid hjälpa kunderna med ett extra steg. Och du har alltid möjligheten att fortsätta kompetensutvecklas.

För oss är det viktigt att alltid vara genuin och professionell i kundmötet och att vi arbetar med ett stort engagemang för det vi gör. För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare - och det tänker vi fortsätta vara.

För att lyckas behöver du
  • Vara utbildad agronom, lantmästare, skogsmästare, skogsvetare, jägmästare eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Stort yrkesmässigt engagemang
  • Tidigare arbetat i en konsulterande roll eller liknande erfarenhet
Det är meriterande om du har erfarenhet av att upprätta skogsbruksplaner och utföra värderingsuppdrag. Har du dessutom erfarenhet av SAM-ansökningar och generationsskiften är det en fördel. Viktigt är att du har ett genuint intresse för ekonomi kopplat till grön näring. För att vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på och vill driva nya lösningar mot kund. Du har din utgångspunkt vid något av våra kontor i Östergötland.

Låter det här som du?

Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Sista dag för ansökan är den 31 oktober. Har du någon fråga om tjänsten så tveka inte på att kontakta Biträdande Regionschef Håkan Gyllensvaan tel. 070 -568 79 69 alt. hakan.gyllensvaan@ludvig.se

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Vi undanber vänligen men bestämt att bli uppringda av rekryterings- och bemanningsföretag för denna tjänst.

Sökord: lantmästare, agronom, Skoglig rådgivare, lantbruksekonom, skogsekonom, affärsrådgivare, redovisningskonsult, redovisning, senior redovisningskonsult, redovisningsekonom, accountant, senior accountant, accountant specialist, agronom, associate, assurance, auktoriserad redovisningskonsult, civilekonom, ekonom, ekonom jobb, ekonomi jobb, ekonomijobb, ekonomer, ekonomikonsult, financial accountant, konsult, revisor, senior accountant, senior redovisningsekonom
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.ludvig.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (3 dagar kvar)