Serviceinriktad Däcktekniker sökes till Ljura Gummi Norrköping

Serviceinriktad Däcktekniker sökes till Ljura Gummi Norrköping

Som medarbetare på Ljura Gummi AB får du möjlighet att leverera förstklassig service till våra kunder varje dag. Vi stävar efter att överträffa våra kunders förväntningar och arbetar kontinuerligt med ledorden kvalitet, säkerhet och engagemang. Du blir en viktig del i teamet som bidrar till hög kundnöjdhet och levererar det lilla extra vid varje kundmöte. Låter det intressant?

ARBETSBESKRIVNING

Vi erbjuder däckservice till personbilar, lastbilar, bussar, entreprenadmaskiner och allt övrigt som rullar på hjul. Vi utför även hjulinställning och har jourservice dygnet runt med fullt utrustade servicebilar. Du kommer att arbeta med varierande uppgifter som förekommer hos oss. Under högsäsong är det fokus på montering, balansering och skifte. Vid varje servicetillfälle kontrollerar vi slitage delar såsom torkarblad, bromsskivor, bromsklossar, behov av hjulinställning och informerar kunden om rekommenderade åtgärder. Under förvaringstiden skall hjulen på däckhotellet inventeras och kontrollmätas.

DINA KVALIFIKATIONER
  • Du är teknisk intresserad och har en relevant teknisk bakgrund.
  • Du behärskar svenska både i tal och skrift.
  • Körkort B.
MERITERANDE
  • Erfarenhet av branschen eller arbetat på bilverkstad.
  • Erfarenhet av att göra hjulinställningar.
  • Körkortsbehörighet C.
DIN PROFIL

Vi söker dig som är hungrig och vill utveckla både vår vision och din egen karriär. Vi tror att du har viljan att utvecklas, är ordningsam, älskar service och har hökögon för effektiviseringar. Du har näsa för affärer och kan läsa kundens behov.

ANSÖKAN

Detta är en hyrrekrytering vilket innebär att du arbetar för Pema People AB som konsult i 3 - 6 månader och sedan blir du anställd av Ljura Gummi AB.

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://pemapeople.se/
Sista ansökningsdag 9 nov 2020 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi startade upp hösten 2008 i Bilprovningens gamla lokaler och har sedan dess samarbete med både små och stora fordonsparker, företag som privatpersoner, en erfarenhet som ger våra kunder avgörande fördelar.

Vår affärsidé är att vara den mest attraktiva och naturliga partnern för försäljning av däck, fälgar och service för såväl motorcyklar, personvagnar, lastvagnar, skogsmaskiner, truckar eller entreprenadfordon genom högt tekniskt kunnande, bred produktmix och ekonomiskt fördelaktiga alternativ.