Teknisk Chef till Linotol AB

Teknisk Chef till Linotol AB

Välkommen att söka en tjänst i en expansiv och dynamisk koncern där friheten är stor och där du planerar ditt eget arbete fullt ut. Din huvudsakliga arbetsuppgift som Teknisk Chef är att underhålla och utveckla Linotol-koncernens tekniska system.

Du kan söka utan CV under "Ansök direkt utan CV & personligt brev", alternativt söka med CV genom att klicka på "Sök jobbet" längt ner på sidan.

Om kundföretaget

Linotol är en erfaren golvläggare som tar ett helhetsgrepp om projektet. Genom vår uppskattade totalentreprenad kan vi samordna alla delar i en golvproduktion- från grundkonstruktioner till alla slag av färdiga ytskikt. Företaget startades redan 1929 och idag är Linotol Skandinaviens ledande leverantör inom golventreprenader. Vi erbjuder nyproduktion, reparation och underhåll av golv. Linotols servicekontor ligger i Norrköping och våra övriga kontor finns i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Middelfart i Danmark. Från Norrköping leds koncernen med omkring 180 sysselsatta och en omsättning på cirka 550 miljoner kronor.

Dina arbetsuppgifter

Du leder och ansvarar för koncernens forskning och utveckling inom betongkonstruktioner samt ansvarar för och utvecklar koncernens dimensioneringsprogram för betonggolv. Du deltar i utvecklingen av verksamheten tillsammans med företagsledningen. Budgetansvar för koncernens forskning och utveckling ingår i tjänsten. Du kommer att ansvara för internutbildningar för koncernens ingenjörer, projektledare och säljare inom betongteknik. Du rapporterar direkt till företagsledningen.

Din profil

Vi söker dig som är driven, initiativrik och vetgirig samt ha ett genuint intresse för betong och betongkonstruktion. Du strävar efter att hitta effektiva lösningar och ska kunna applicera dessa inom Linotolkoncernens affär. Du ska utan handledning kunna söka upp och tillgodogöra dig information om exempelvis nya forskningsrön eller nya konstruktionsstandarder. Arbetet kräver att du har en mycket god förmåga att arbeta självständigt, samt är van att planera, genomföra och slutföra projekt. Då befattningen kräver god överblick och flexibilitet kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.

Krav för befattningen
Civilingenjörsexamen eller annan motsvarande kompetens.
Goda kunskaper om programvarorna i Office-paketet.
Goda språkkunskaper i svenska och engelska.
B-körkort.

Önskvärda kvalifikationer
Kompetens inom betongkonstruktion, främst golvkonstruktioner.
Kompetens inom området stålfiberarmerad betong och SS 812310.
Kompetens inom betongkemi.
Kompetens inom programvaror så som MathCAD och FEM-Design.

Övrigt
Tillträde enligt överenskommelse.
Placering: Norrköping eller enligt överenskommelse

Om vårt företag

I denna rekrytering samarbetar Linotol med rekryteringsföretaget OnePartnerGroup. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så länge annonsen finns publicerad tar vi emot ansökningar.
Vid frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Julia Hermansson på julia.hermansson@onepartnergroup.se eller 070 943 57 85.
Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer om hur det är att arbeta på Linotol tveka inte att kontakta Linotols entreprenadchef Wiktor Holstenson på wiktor.holstenson@linotol.se, 070 259 08 64.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 10 feb (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se