Vi söker TIG-svetsare för kunds räkning!

Vi söker TIG-svetsare för kunds räkning!

Är du svetsare och söker efter något nytt? Är TIG-svetsning lite av din specialitet? Då ska du söka dig till oss!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta som svetsare inom produktion eller tillverkning. Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en del av ett större flöde där varje moment är av yttersta vikt. Den huvudsakliga svetsmetod som kommer användas är TIG-svetsning, där du framförallt arbetar med material som rostfritt.

Om dig
För att vara aktuell för denna tjänst krävs:
  • Körkort och tillgång till bil
  • Tidigare erfarenhet av TIG-svetsning i rostfritt
  • Kunskap om svetsbeteckningar
  • Förmåga att byta svetstråd
  • Kunskaper i ritningsläsning
Det är meriterande om du har god materialkännedom, svetslicens, truckkort, heta arbeten, traverskort och SSG.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Vi ser gärna att du kommer från tidigare industriuppdrag och att kvalitet samt noggrannhet ligger dig varmt om hjärtat. Även flexibilitet och tempo är viktigt. Som person är du även mycket händig, engagerad i ditt arbete och noggrann. Du är lyhörd och kan enkelt ta till dig instruktioner och direktiv.

Om anställning
  • Placeringsort: Norrköping
  • Tjänstgöringsgrad: heltid
  • Tillträde: omgående
  • Anställningsform: visstid
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och just nu söker vi TIG-svetsare för uppdrag i Norrköping med omnejd. Uppdraget kommer att vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult ute hos våra kunder. Där får du möjlighet att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.