Vi söker Kock/kokerska

Vi söker Kock/kokerska

Arbetsuppgifter
Som kock/kokerska kommer du arbeta med traditionella arbetsuppgifter som förekommer i storkök, såsom matlagning, planering, livsmedelshantering, beredning, varumottagning och städning av kök. Tillagning av dietkost och annan specialkost förekommer också. Vi söker i första hand semestervikarier v.23-v.32.

Formell kompetens
  • Utbildning från hotell- och restaurangprogrammet på gymnasienivå eller annan relevant kockutbildning
  • Du ska vara väl insatt i egenkontroll för kök
  • B körkort och tillgång till bil
Personliga egenskaper
Som person är du tydlig, stabil och kan sätta gränser. Du har god samarbetsförmåga och är flexibel. Du har goda kunskaper i att använda svenska spåket i såväl tal som skrift. Stor vikt läggs vid den personliga lämpligheten.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid/Kolmården

Tillträdesdag

Omgående

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 juni (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.