Söker du extraarbete? Vi söker flexibla terminalarbetare för uppdrag i Norrköping!

Söker du extraarbete? Vi söker flexibla terminalarbetare för uppdrag i Norrköping!

Arbetar eller studerar du på minst 50% och letar efter ett extrajobb? Då ska du söka dig till oss på Lernia!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta som timanställd terminalarbetare med den huvudsakliga uppgiften att sortera paket. Arbetet sker i ett högt tempo där du och dina kollegor har ansvarar för att paketen sorteras rätt i rätt tid. Sorteringen innebär också en hel del tunga lyft.

Eftersom att kunden arbetar med att hålla det dagliga antalet felsorteringar nere på noll, ställer arbetet krav på att du är uppmärksam, noggrann och målmedveten i ditt arbete och att du strävar efter att bidra till kundens kvalitetsmål.

Om dig

För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du:
  • har en annan sysselsättning på minst 50 %
  • har möjlighet att arbeta 2-3 dagar i veckan
  • med kort varsel kan hoppa in och ta arbetspass
  • kan arbeta olika tider på dygnet
Det är meriterande om har truckkort och god erfarenhet av att köra motviktstruck.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är noggrann, trivs med att arbeta i ett högt arbetstempo samt är en genuin lagspelare. Du är målmedveten och gillar att göra det lilla extra för att bidra till en hög kvalitet på det dagliga arbetet. Du är flexibel och kan arbeta många dagar vid stort behov hos kund och har samtidigt en förståelse för att det blir mindre pass vid en eventuell lågsäsong.

Du har också förståelse att detta är ett extrajobb och att du inte är garanterad ett visst antal timmar per vecka.

Om anställningen
  • Placeringsort: Norrköping
  • Tjänstgöringsgrad: Deltid
  • Tillträde: omgående eller enligt överenskommelse
  • Anställningsform: timanställning
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 1 dec 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Just nu söker Lernia Bemanning flexibla terminalarbetare för extraarbetare hos en av våra kunder i Norrköping! Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult ute hos vår kund. Hos oss får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter!