Resemontörer områdesskydd, utgångspunkt Nyköping

Resemontörer områdesskydd, utgångspunkt Nyköping

Arbetsuppgifter

För kunds räkning i Nyköping söker vi nu efter resemontörer som kan arbeta borta under veckorna. Du blir en del i ett team av professionella hantverkare som ska genomföra kvalificerad montering av områdesskydd. Vi söker dig som kan arbeta självständigt, har ett inre driv och gillar att arbeta ute i alla väder. Vi ser helst att du bor i Nyköping med omnejd, då utgångspunkt är Nyköping. Ligger du borta så sker det vanligtvis mellan söndag em/kväll eller tidig måndag morgon tom torsdag, men det kan variera beroende på uppdragens deadlines. Är du rätt person så kan tjänsten övergå till en anställning hos kund.

Formell kompetens

Krav:
B-körkort Kan arbeta borta i veckorna.

Meriterande: BE-körkort Heta arbeten Säkra lyft

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har arbetat några år som resemontör eller inom bygg-, stålbranschen alternativt som markarbetare. Viktigt för oss är att du som söker har en god samarbetsförmåga och en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå uppsatta mål.

Personliga egenskaper

Som person är du en utåtriktad och social lagspelare som gärna arbetar i grupp med andra då teamkänslan är viktig inom kundföretaget. Du har en hög arbetsmoral och är noggrann i ditt arbetssätt. Vidare är du även ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du är van vid att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål och deadlines.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/heltid/enligt kundens behov

Tillträdesdag

Tillsättning sker löpande enligt kundens behov.

Information

Ansökan sker www.lernia.se/jobb/

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.