Maskinoperatör med erfarenhet av manuell svarv och fräs sökes!

Maskinoperatör med erfarenhet av manuell svarv och fräs sökes!

Är du maskinoperatör? Brinner du för arbete med manuella maskiner snarare än automatiserade? Då ska du söka dig till oss!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta som maskinoperatör i verkstadsmiljö, där du är en viktig del av det dagliga arbetet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att fräsa och svarva i manuella maskiner, snarare än automatiska. Detta ställer krav på god erfarenhet av manuellt arbete med svarv och fräs.

Om dig
För att vara aktuell för tjänsten krävs:
  • Körkort och tillgång till bil
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom industri och produktion
  • God erfarenhet av arbete med manuell svarv och fräs
  • Goda kunskaper i svenska - tal och skrift
Har du truckkort är detta meriterande - men inget krav.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du har ett eget driv och motivation för arbetet samt en vilja att visa framfötterna. Du är händig, tekniskt intresserad och har god förståelse för teknik i olika former. Vidare har du också en hög arbetsmoral och strävar alltid efter att hålla god kvalitet på ditt arbete.

Om anställningen
  • Placeringsort: Norrköping
  • Tjänstgöringsgrad: heltid
  • Tillträde: enligt överenskommelse
  • Anställningsform: visstid
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 12 juni 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Just nu söker vi på Lernia Bemanning maskinoperatörer för uppdrag hos en av våra kunder i Norrköping. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult ute hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.