Maskinförare sökes för omgående anställning

Maskinförare sökes för omgående anställning

Vår kund i Norrköping söker nu en duktig och engagerad maskinförare med erfarenhet av hjullastare, lastmaskin och truck för omgående anställning. Vår kund är ett av Sveriges ledande företag inom återvinning och har närmare 90 anläggningar i Sverige. I Norrköping har företaget två anläggningar där de arbetar med insamling och återvinning av järn, metall, elektronik, plast och papper.

Arbetsuppgifter

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter som maskinförare och materialhanterare ingår lastning och lossning utav gods med hjälp av hjullastare och lastmaskin både med gafflar och skopa, även truckkörning förekommer. Du arbetar dagligen med sortering och kvalitetskontroller av material. Du kommer att arbeta på kundernas två anläggningar i Norrköping, på den ena anläggningen hanterar du järn och metall, på den andra hanterar du plast och papper. Arbetsuppgifterna innefattar även underhåll och städning.

Formell kompetens
  • Minst gymnasial utbildning
  • Erfarenhet av att köra hjullastare
  • Erfarenhet av att köra lastmaskin
  • Truckkort är ett krav
  • Erfarenhet av materialhantering, pallhantering eller återvinning är meriterande
  • Grundläggande datavana
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, det är viktigt för oss är att du som söker har en hög arbetsmoral, är någon vi kan lita på och som gillar att arbeta fysiskt. Du har en positiv attityd till arbete, en god samarbetsförmåga och ett starkt engagemang samt en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa till arbetsgruppens dynamik. Du är snabblärd, ansvarsfull och självgående. Vi på Lernia värdesätter egenskaper som driv, flexibilitet, kvalitetstänkande och hälsomedvetenhet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Dagtid 07.00-16.00/Norrköping

Tillträdesdag

Välkommen med din ansökan snarast då vi redan nu påbörjar vårt urval!

Information
  • Betyg och övriga intyg tas med vid eventuellt intervjutillfälle
  • Körkort och truckkort tas med vid eventuellt intervjutillfälle
Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.