Lernia söker lagerpersonal Natt till vår kund i Norrköping - Deltid

Lernia söker lagerpersonal Natt till vår kund i Norrköping - Deltid

Vi på Lernia söker nu ett antal truckförare/terminalarbetare på deltid till vår samarbetspartner inom logistik i Norrköping. Arbetet kommer främst att vara nattetid.

OBS! För att vara anställd på timmar i bemanningsbranschen måste du ha en annan huvudsaklig sysselsättning så som exempelvis studier, eget företag eller ett annat arbete.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna som terminalarbetare/truckförare varierar och kan exempelvis bestå av in-, utleverans, orderplock, truckkörning och sortering av paket. Arbetet kan innehålla tunga lyft och det är därför bra att ha en god fysik. Arbetstiderna kommer att förläggas nattetid, 22,30-06,00 eller 02,00-06,00.

Då arbetet är förlagt nattetid, är det viktigt att ha körkort och tillgång till bil för att kunna komma till arbetsplatsen.

Vi söker dig som har en flexibel huvudsaklig sysselsättning som kan kombineras med arbetstiderna. Vi ser helst att du kan arbeta minst 3 nätter i veckan.

Formell kompetens
  • Truckkort A+B (meriterande)
  • Körkort och tillgång till bil
  • Tidigare erfarenhet av lagerarbete och truckkörning.
  • God svenska i tal och skrift
  • Meriterande är även att du har god erfarenhet av att köra motvikt-, skjutstativ- och plocktruck.
Personliga egenskaper

Vi ser att gärna att du har erfarenhet av truckkörning samt tidigare erfarenheter av lager, terminal, in- och utlastning.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, samarbetsvillig, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Deltid natt/Norrköping

Tillsättning

Omgående

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 28 nov 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.