Jobba extra på Econova Garden vid sidan av studierna/deltidsjobbet

Jobba extra på Econova Garden vid sidan av studierna/deltidsjobbet

Studerar du eller jobbar deltid och söker ett extrajobb vid sidan av? Kan du vara tillgänglig dagtid 07-16 minst 2 vardagar i veckan och ställa upp med kort varsel utefter behov? Då är det dig vi söker!

Om tjänsten

Uppdraget startar vecka 32 och pågår fram till årsskiftet, du förväntas kunna vara tillgänglig för jobb kl 07-16 minst 2 vardagar i veckan och ställa upp med kort varsel utefter behov.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i ett team med kollegor i fröfabrikens lager där du med noggrannhet packar upp fröprodukter som kommit till fröfabriken i retur från leverantörer, du sorterar och avsynar datummärkning på produkterna på löpande band. Vidare ska fröprodukterna på ett organiserat sätt packas på nytt, märkas och förvaras på bestämd lagerplats till nästa säsong. Senare under säsongen består arbetsuppgifterna av att packa och fylla på förutbestämda fröställningar som ska skickas ut till återförsäljare. Genom bra samarbete hjälps du och dina kollegor åt för att hantera detta på utsatt tid.
  • Hantera material som ska packas upp och sorteras
  • Använda handscanner
  • Hämta, lämna och plocka material från lagerhyllor
  • Ordning och reda på arbetsstationerna
Formell kompetens
  • Du har pågående studier om minst 50% med minst 6 månader kvar, alternativt ett deltidsjobb om minst 50%.
  • Erfarenhet av lagerjobb, packning, sortering av produkter är meriterande
  • Genomförd gymnasieutbildning samt goda kunskaper i svenska språket
  • Körkort B samt tillgång till bil är meriterande men inget krav
Personliga egenskaper

Vi ser att gärna att du som söker tjänsten har erfarenheter från att arbeta på lager, med packning, sortering eller med orderplock. Du är en person med hög arbetsmoral, du stimuleras av ett högt arbetstempo och har en positiv inställning till ditt arbete. Du har en god kommunikationsförmåga med både kollegor och arbetsledare. Du ser positivt på att utföra monotona arbetsuppgifter, har bra fingerfärdighet när du arbetar och du har lätt för att läsa siffror. Vi ser också att du är en person som drivs av att tillsammans med dina kollegor hjälpas åt att uppnå gemensamma mål.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Uthyrning, extra vid behov, dagtid 07.00-16.00 helgfria vardagar, Norrköping

Tillträdesdag

Efter överenskommelse, vid behov

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag! På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna svara på eventuella frågor via telefon eller mail.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 3 sept 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia söker duktiga lagerarbetare och packare för säsongsarbete till fröfabriken Econova Gardens AB i Åby, Norrköping. Du kommer bland annat att delta i arbetet med returhantering, sortering och packning av fröprodukter. Du bidrar i arbetet att effektivisera och optimera produktionsprocesserna på företaget. Ditt engagemang att bidra till att nå gemensamma mål är viktigt för Econovas utveckling.