Industripersonal till Colmec i Norrköping

Industripersonal till Colmec i Norrköping

Har du erfarenhet av att arbeta med däck och fälgar? har du erfarenhet av industrijobb? Är du på jakt efter ett nytt uppdrag, med start före eller under sommaren för att stärka upp under företagets högsäsong i höst? Då ska du söka dig till oss!

Om tjänsten
Monteringsarbetet består av två delar, dels fälghantering, där du särar på däck och fälg. Rengöring och bedömning av kvalitet på däcket/fälgen för vidare hantering, antingen att det ska skrotas, eller renoveras och tvättas. Den andra delen handlar om balansering och även här ingår ett kvalitetsmoment där bedömning av kvalitet är viktigt och du slipar fälgen in- och utvändigt.

Uppdraget beräknas starta under maj-juli och är långsiktigt. Arbetet är förlagt till 2-skift. Eftersom att arbetet sker i en miljö som präglas av starka dofter och damm, är det viktigt att du inte är känslig för denna typ av miljöer. Det finns hjälpmedel i form av lyftanordningar mm, men det är viktigt att du kan hantera tunga lyft och har god fysik. För den här tjänsten krävs truckkort.

Om dig
För att vara aktuell för denna tjänst krävs:
  • Körkort och tillgång till bil för att underlätta vid 2-skiftsarbete
  • Truckkort B-behörighet
  • Tidigare erfarenhet av industriarbete
  • Förmåga att arbeta i ett högt tempo
  • God fysik
Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull, plikttrogen och noggrann. För dig är det viktigt att alltid vara på plats i rätt tid och att alltid gå helhjärtat in i det arbete du ska utföra. Du är inte rädd för att få lite smuts under naglarna och trivs i arbeten som bitvis är fysiskt krävande.

Om anställningen
  • Placeringsort: Norrköping
  • Tjänstgöringsgrad: heltid, 2-skift
  • Tillträde: enligt överenskommelse med start i juni och juli då vi tillsätter i intervaller för upplärning
  • Anställningsform: visstid 6 månader med möjlighet till förlängning
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 juli 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Just nu söker vi på Lernia Bemanning i Norrköping däckmontörer för vår kund Colmecs räkning! Colmec arbetar med tillverkning av regummerade däck och arbetar hela tiden med att ligga i framkant när det kommer till teknik, utveckling och kvalitet. Läs mer om Colmec på colmec.se.

Uppdraget är en del av vår bemanningsverksamhet där du blir anställd hos oss på Lernia och uthyrd till vår kund. Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och hos har du möjlighet att ta ditt nästa steg i karriären. Här har du möjlighet att prova på olika uppdrag och knyta nya kontakter i arbetslivet.