Extrajobb som terminalarbetare dagtid och kvällstid i Norrköping

Extrajobb som terminalarbetare dagtid och kvällstid i Norrköping

OBS! För att vara anställd på timmar i bemanningsbranschen måste du ha en annan huvudsaklig sysselsättning så som exempelvis studier, eget företag eller ett annat arbete.

Arbetsuppgifter

Vill du kombinera dina studier eller ditt deltidsarbete med andra uppdrag, då kan detta vara något för dig. Du blir en del av ett team medarbetare som ansvarar för att leverera kvalitet i världsklass. Gruppen ansvarar för att sortera och lasta sändningar från privat- och företagskunder, avplock och påmatning till paketbana, skanna, om-märkning, kundkontakt, daglig dialog med chaufförer, kontakt med säljare och övriga funktioner inom företaget. Tjänsterna är förlagda till eftermiddag/kväll.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Lastning och lossning av gods, sortering av gods vid paketbana, avvikelsehantering och hantering av fraktdokument, truckkörning, datorhantering, arbete med skadeförebyggande åtgärder.

Formell kompetens
  • Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
  • Har minst 6 månader kvar på dina studier och vill ha ett långsiktigt deltidsjobb
  • Kan arbeta 2-3 dagar i veckan, varierande dag/kväll.
  • God svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort B och tillgång till bil är meriterande
  • Truckkort är meriterande men inte krav
Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en ansvarsfull, ordningsam och serviceinriktad person som har en positiv inställning till arbete. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är van vid att arbeta i team och självständigt, du är engagerad, flexibel och ställer gärna upp och hjälper till när det behövs. Du har god fysik då arbetet innefattar fysiskt krävande arbetsuppgifter som tunga lyft.

Här har du möjlighet att upptäcka och utveckla dina starka sidor. Ta chansen att vara en del av ett skickligt team. Som en del av världens ledande logistikföretag har du möjlighet att vidga dina vyer och uppnå resultat tillsammans med de bästa i branschen. Allt vi kräver från dig är ditt engagemang, att du tror på dig själv och att du har vad som krävs för att utföra jobbet.

Företaget är ett globalt företag och för dem är det viktigt att det återspeglas i dess medarbetare. Vi strävar efter att skapa en jämställd och mångkulturell arbetsplats.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Deltid/dagtid, eftermiddag, kväll/Norrköping

Information

Intervjuer och urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via lernia.se.

OBS! Antalet ansökningar kan bli många och vi kommer tyvärr inte ha möjlighet att besvara frågor om tjänsten via samtal eller mail under rekryteringsprocessen.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 11 aug 2022 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Lernia söker nu ett antal terminalarbetare på deltid till vår samarbetspartner inom lager och logistik i Norrköping. Arbetet kommer främst att vara eftermiddag och kvällstid.