Extrajobb inom lager och logistik i Norrköping

Extrajobb inom lager och logistik i Norrköping

OBS! För att vara anställd på timmar i bemanningsbranschen måste du ha en annan huvudsaklig sysselsättning så som exempelvis studier, eget företag eller ett annat arbete.

Arbetsuppgifter

Vill du kombinera dina studier eller ditt deltidsarbete med andra uppdrag, då kan detta vara något för dig. De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar lastning och lossning av gods, sortering av gods, hantering av fraktdokument, truckkörning. Arbetet är fysiskt krävande med tunga lyft och godshantering. Vi ser gärna att du som söker har en god vana av att transportera gods med hjälp av truck.

Formell kompetens
  • Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
  • Har minst 6 månader kvar på dina studier
  • Kan arbeta 2-3 dagar i veckan
  • God svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort B och tillgång till bil är meriterande
  • Truckkort är meriterande men inte krav
Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en ansvarsfull, ordningsam och serviceinriktad person som har en positiv inställning till arbete. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är van vid att arbeta i team och självständigt, du är engagerad, flexibel och ställer gärna upp och hjälper till när det behövs. Du har god fysik då arbetet innefattar fysiskt krävande arbetsuppgifter som tunga lyft.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Deltid/Dagtid vid behov 08.00-17.00/Norrköping

Information

Intervjuer och urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via lernia.se.

OBS! Antalet ansökningar kan bli många och vi kommer tyvärr inte ha möjlighet att besvara frågor om tjänsten via samtal eller mail under rekryteringsprocessen.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 7 okt 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Lernia söker nu dig som vill jobba extra vid behov inom lager och logistik i Norrköping. Arbetet är förlagt på vardagar under dagtid 08.00-17.00.