Extrajobb inom administration vid sidan av studierna/deltidsjobbet

Extrajobb inom administration vid sidan av studierna/deltidsjobbet

Arbetsuppgifter

Som administratör hos kundföretaget arbetar du med kundservice, ärendehantering, registrering och dokumentation, ofta i ett flertal olika datasystem. I din roll ingår även att ge god service till kunder och hjälpa dem i ärenden, registrera ärenden, spåra gods, lämna ut gods och ta hand om reklamationer. Dina främsta arbetsredskap är dator och telefon.

Formell kompetens
 • Gymnasieutbildning, gärna inom ekonomi eller administration
 • Erfarenhet inom administration eller kundservice är meriterande
 • Goda kunskaper av arbete i olika affärssystem
 • Goda kunskaper i Officepaketet
 • Du behärskar svenska i såväl tal som skrift
 • Körkort och tillgång till egen bil är meriterande
Personliga egenskaper

Du är serviceinriktad, strukturerad och noggrann och besitter en hög kommunikativ förmåga. Det är viktigt att du snabbt kan komma in i nya arbetsuppgifter. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra samt har en hög arbetsmoral. Du är flexibel och kan vara tillgänglig dagtid ca 2-3 vardagar i veckan.
 • Placeringsort: Norrköping
 • Tjänstgöringsgrad: Vid behov
 • Arbetstider: dagtid kontorstid
 • Tillträde: enligt överenskommelse
 • Anställningsform: Timanställning, vilket kräver studier om minst 50% alternativt en pågående anställning om minst 50%
Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Välkommen in med din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 10 dec 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia söker nu flexibla och serviceinriktade administratörer för uppdrag i Norrköping. Detta uppdrag är behovsstyrt av kunden, och passar därför dig som vill ha ett extrajobb vid sidan av studierna eller ditt deltidsjobb. Vi söker dig som är tillgänglig under dagtid ca 2-3 vardagar i veckan och kan komma in med kort varsel. För rätt person finns stora chanser att få jobba mycket och sammanhängande under vissa perioder t.ex. sommaren.