Erfaren resemontör inom solskydd sökes

Erfaren resemontör inom solskydd sökes

Resande montör till Primetex AB i Norrköping

Är du en kommunikativ person med ett stort intresse för montering och installationer? Vill du vara med och bidra till Primetex ABs framgångar? I rollen som Resande montör får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag!

Vad går jobbet som Resande montör ut på?

I den här rollen kommer du att arbeta med montering och installationer av gardiner, persienner, markiser och annat både inom- och utomhus. Mer specifikt kommer dina arbetsuppgifter bestå av att planera och utföra monteringsarbete ute hos Primetex kunder, som består av både privata och offentliga företag. Varje uppdrag ser olika ut, det är viktigt att du har erfarenhet av att hantera olika typer av handverktyg och att du är lösningsfokuserad, då du måste anpassa lösningen efter hur det ser ut i verkligheten hos kund. En viktig del av jobbet är självklart att möta kunden och dokumentera det som utförs.

I jobbet ingår till exempel att
  • montera gardinstänger, markiser, jalusier mm
  • vara noggrann med material och verktyg, då du behöver anpassa arbetet efter förutsättningen hos kund
  • dokumentera arbetet.
Vem söker vi?

Till rollen som Resande montör söker vi framförallt dig som är en kommunikativ och organiserad person som motiveras av att få ta eget ansvar och att ge kunder riktigt bra service. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det en stor fördel om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete inom solskyddsbranschen.

Vi söker alltså dig som;
  • har erfarenhet inom branschen
  • har både teknisk kunskap och ett öga för estetik
  • har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
  • har B-körkort.
Denna tjänst är en så kallad hyrrekrytering, där du kan bli erbjuden anställning hos Primetex efter inhyrningsperioden.

Ansök idag!

Den här processen hanteras av Lernia Bemanning AB, och eventuella frågor går direkt till Lernia, Anette Hedberg via e-post: anette.hedberg@lernia.se.

Vi arbetar med löpande urval - välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 juni 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.