Erfaren montör av markiser och solskydd sökes

Erfaren montör av markiser och solskydd sökes

Lernia söker nu en erfaren montör av markiser och solskydd till vår kund i Norrköping

Om tjänsten
Vi söker nu en erfaren montör för omgående anställning. Tjänsten är på heltid och arbete förekommer i Norrköping med omnejd. Monteringsarbetet består i bland annat av att hänga gardiner och montera gardinskenor, rullgardiner, lamellgardiner och persienner i olika kontors- och företagslokaler. Utöver detta är vi nu på jakt efter en erfaren montör av markiser och solskydd.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet från montering och har ett trevligt och kundorienterat sätt. Du ska vara lösningsfokuserad och sätta kunden i fokus, och ha viljan att göra ett gott arbete. Vi tror att du har stor vana att arbeta med verktyg som skruvdragare eller liknande. Krav på B-körkort.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från markisbranschen sedan några år.

Vi ser gärna att du behärskar det svenska språket och har en positiv inställning. Självklara egenskaper som flexibel och noggrann är extra viktigt. Du kan arbeta självständigt men också vara en lagspelare.

Om anställningen
  • Placeringsort: Norrköping
  • Tjänstgöringsgrad: Dagtid 7:30-16:30
  • Tillträde: Så snart som möjligt
  • Anställningsform: Heltid, Tillsvidare
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare; anette.hedberg@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 maj 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ledande inom inredningsstil i offentliga miljöer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Norrköping.