Administratörsuppdrag vid sidan av studierna

Administratörsuppdrag vid sidan av studierna

Arbetsuppgifter

Som administratör arbetar du med registrering och dokumentation, ofta i ett flertal olika datasystem. I din roll ingår även att ge service, såväl internt som externt. Dina arbetsuppgifter kan bl.a. omfatta att ta emot kunder i kundluckan, registrera ärenden, spåra gods, lämna ut gods och ta hand om reklamationer. Dina främsta arbetsredskap är dator och telefon.

Formell kompetens
  • Gymnasieutbildning, gärna inom ekonomi eller administration
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom administration och/eller kundservice är meriterande
  • God datavana
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Du behärskar svenska i såväl tal som skrift
  • Körkort och tillgång till egen bil
Personliga egenskaper

Du är strukturerad och noggrann, med en stor kommunikativ förmåga. Det är viktigt att du snabbt kan komma in i nya arbetsuppgifter. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra samt har en hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Timanställning, vilket kräver studier om minst 50%

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju, eller om du vill mejla till anette.hedberg@lernia.se.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 21 maj 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia söker nu en administratör för extrauppdrag hos vår kund DHL i Norrköping. I detta uppdrag är det behovet hos kunden som styr hur mycket arbete det blir, det passar därför dig som vill ha ett extrajobb vid sidan av studierna. Kanske studerar du på distans, så du kan komma in med kort varsel.