Administratör för deltidsuppdrag sökes till logistikkund i Norrköping!

Administratör för deltidsuppdrag sökes till logistikkund i Norrköping!

Är du studerande och letar efter extraarbete? Eller är du kanske deltidsarbetade och letar efter ytterligare sysselsättning? Då är du kanske den vi söker!

Om tjänsten
Som administratör arbetar du med dokumentation, ofta i ett flertal olika datasystem. I din roll kommer du att ge service internt såväl som externt. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta att förbereda ärenden, göra sammanställningar samt administrera inköp, fakturor och resebokningar. Dina främsta arbetsredskap är dator och telefon.

Om dig
För att vara aktuell för denna tjänst krävs
  • Körkort och tillgång till bil
  • Gymnasieutbildning, gärna inom ekonomi eller administration
  • God datorvana och goda kunskaper i Officepaketet
  • Tidigare erfarenhet av arbete med Skype
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal såväl som skrift
OBS! För att vara anställd på timmar hos Lernia måste du ha en annan huvudsaklig sysselsättning så som exempelvis studier, eget företag eller ett annat arbete.

Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom administration och/eller kundservice.

Personliga egenskaper
Vi lägger stort vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är strukturerad och noggrann. Du besitter en god kommunikativ förmåga och har lätt för att snabbt komma in i nya arbetsuppgifter. Vidare tror vi också att du som söker trivs med att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra samt har en hög arbetsmoral.

Om anställningen
  • Placeringsort: Norrköping
  • Tjänstgöringsgrad: deltid med möjlighet till heltid under sommaren
  • Tillträde: enligt överenskommelse
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Annonsen är proaktiv vilket innebär att vi kommer att gå igenom ansökningar vid uppdragstillfälle. På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och just nu söker vi administratörer på deltid för kommande uppdrag hos en kund i Norrköping. Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men jobbar hos någon av våra kunder. Det innebär att du får möjlighet att pröva på olika arbetsuppgifter och roller beroende på din bakgrund, dina målsättningar och var i landet du bor.