Lernia Bemanning söker Konsultchef till Norrköping

Lernia Bemanning söker Konsultchef till Norrköping

Lernia Bemanning i Norrköping är i ett spännande marknadsläge och söker därmed en ny Konsultchef inför fortsättningen. Vi tror på hög närvaro ute hos våra kunder, nära kontakt och alltid leverera de bästa lösningarna för våra kommande och befintliga kunder.

Vi söker en person med relevant arbetslivserfarenhet och av den anledningen beskriver vi arbetsuppgifterna endast övergripande.

Om jobbet

Arbetet som Konsultchef hos Lernia Bemanning är ett komplext och kommunikativt arbete. Personen vi söker skall triggas av att utveckla affärer och hitta lösningar på våra kunders utmaningar samt finna energi i att ha många externa kontakter i en föränderlig värld. Vi ser också att du är kvalitetsmedveten, strukturerad och noggrann. Ett exempel på arbetsuppgifter kopplat till sälj kan vara att ta kontakt med nya kunder, etablera bra och positiva relationer till ett stort nätverk av potentiella och befintliga kunder, utveckla processer och samarbeten med våra kunder samt driva egna säljprocesser och förhandla priser.

Utöver den säljande delen i arbetet med att finna och utveckla nya kunder kommer du också arbeta med tillsättning och uppföljning av konsulter ute på uppdrag. Du hanterar den löpande kontakten med både kund och konsult och har formellt kundansvar.

Både våra kunder och medarbetare vill att du ska vara pålitlig, affärsmässig och behandla människor utifrån ståndpunkten att alla människor är lika värda.

Tror du att det är dig vi beskriver är du varmt välkommen att söka!

Formell kompetens

Vi söker dig som har:
  • Arbetslivserfarenhet som bidragit till en förståelse för arbetsgivares utmaningar samt grundläggande kunnande om näringslivets spelregler.
  • Någon form av eftergymnasial utbildning
  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Gärna erfarenhet av bemanningsbranschen
Ansökan och mer information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och utgår från Norrköping. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anette Hedberg Platschef Östergötland, 072-254 00 41 eller anette.hedberg@lernia.se

En av våra grundläggande värderingar är lika och unika, vilket innebär strävan efter mångfald i vår verksamhet. Därför ser vi gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Som ett led i vårt rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll. Du kommer att få ge ditt samtycke till detta innan bakgrundskontrollen genomförs.

Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka därför gärna in din ansökan innehållande CV och personligt brev redan idag.

Sista ansökningsdag är 2021-01-31.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia är vägen framåt!
Lernia levererar ledande kompetenslösningar för framtidens industri. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. Lernia omsatte 2,7 miljarder kronor 2019 och finns över hela landet. Vi utbildade 15 000 personer och förmedlade 10 000 bemanningskonsulter. Lernia är auktoriserat som bemannings-, utbildnings-, rekryterings- och omställningsföretag av respektive branschorganisation. Lernia är ett värderingsdrivet företag. Oavsett vilken del av Lernia vi jobbar inom, och var i landet vi befinner oss, delar vi samma värderingar - Affärsmässighet, Pålitlighet och Lika och unika. Det hjälper oss att vara konkurrenskraftiga, stabila och lönsamma - nu och i framtiden. Läs mer på www.lernia.se