Installationselektriker

Installationselektriker

Vi förstärker vår verksamhet och söker därför installations-/serviceelektriker med placering i Norrköping.

Om rollen
Lambertsson är idag marknadsledande på tillfällig el och värme till bygg- och anläggningsindustrin, men vi är nu inne i en expansiv fas där vi utökar vår installationsverksamhet på flera orter. I rollen som installationselektriker hos oss på Lambertsson kommer du att arbeta med nyinstallationer samt service- och ROT-arbeten.

Om dig
Vi söker dig som trivs med varierade arbetsuppgifter och som har förmågan att arbeta självständigt. Du har även lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och trivs i en roll där du får ta mycket eget ansvar. För att lyckas i rollen är det viktigt att du kan ta egna initiativ och har lätt för att samarbeta. Du är ofta vårt ansikte utåt mot kund och det är därför viktigt är du lyhörd för kundens behov och anstränger dig för att leverera kundanpassade lösningar. Du som söker bör ha en utbildning inom el på lägst gymnasienivå. Vi söker både en elektriker med några års erfarenhet och en lärling. Då resor ingår i tjänsten är B-körkort ett krav.
Mer info
Kontaktperson Per Anckarman, Projektledare
Telefon 0733-37 61 40
Område Norrköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Glacell utför heltäckande lösningar inom el: automation, installation, reservkraft, vägbelysning, data/tele, säkerhet och solenergi.

Vi konstruerar lösningar, installerar och monterar samt utför service och underhåll Inom alla segment. Vi har egna verkstäder där vi utför service och underhåll.

Glacell är en del av Lambertsson Sverige AB som ingår i Peabkoncernen.