Nu söker vi dig som är utbildad elektriker till vår depå i Norrköping!

Om tjänsten

På vår depå i Norrköping kommer du främst att arbeta med tillfällig el och värme för byggindustrin, vilket innefattar arbete inom bygg-el, belysning, passersystem/larmanläggningar, fiberuppkopplingar och uppvärmning på byggarbetsplatser. I dina arbetsuppgifter ingår även reparation, service och underhåll av elcentraler, elverk, övriga byggmaskiner och annat elmateriel både hos kunder och inne på verkstad. Visst arbete med vägbelysningsentreprenader och rena elinstallationer kan förekomma. Vid behov kan arbete på annan ort förekomma.

Om dig

Vi söker dig som trivs med ett mångsidigt och omväxlande arbete. Som elektriker hos oss får du ett arbete som är självständigt med mycket kundkontakter. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och trivs i en roll där du får ta mycket eget ansvar. Vidare har du förmågan att ta egna initiativ och knyta nya kontakter.

Du ska ha en utbildning inom el på lägst gymnasienivå och gärna viss erfarenhet som industri- eller installationselektriker. Då resor ingår i tjänsten är B-körkort ett krav, BE-körkort är meriterande.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Magnus Lundh, Depåchef, 070-2034982,
Mer info
Kontaktperson Magnus Lundh, Depåchef
Telefon 070-2034982
Område Norrköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 apr 2019 (1 dag kvar)