Elektriker elverkstad

Elektriker elverkstad

Nu söker vi dig som är utbildad elektriker till vår elverkstad i Norrköping!

Om tjänsten

På vår depå kommer du främst att arbeta inne på vår elverkstad med tillfällig el och värme för byggindustrin.Du kommer att arbeta med reparation, service och underhåll av elcentraler,

elverk,belysning och vårt övriga sortiment av elmaterial, värme och klimatprodukter.

Om dig

Vi söker dig som trivs med ett mångsidigt och omväxlande arbete. Som elektriker hos oss får du ett arbete som är självständigt, du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och trivs i en roll där du får ta mycket eget ansvar.

Du ska ha en utbildning inom el på lägst gymnasienivå och gärna viss erfarenhet som industri- eller installationselektriker. Då resor ingår i tjänsten är B-körkort ett krav, BE-körkort är meriterande. Har du även vvs-bakgrund är det meriterande.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Magnus Lundh, Depåchef, 070-2034982,
Mer info
Kontaktperson Magnus Lundh, Depåchef
Telefon 070-2034982
Område Norrköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (13 dagar kvar)