Kulturhanverkare

Kulturhanverkare

Kulturhantverkare
(Norrköping men arbetet utförs i hela landet)

Nu söker vi på Kyrktak AB en hantverkare som vill joina vårt team. Vi söker därför dig som är händig och i tillräckligt god fysik för att kunna hugga i ordentligt när det behövs samt inte räds reparbete på höga höjder. Då arbetet utförs på olika kulturbyggnader runt om i landet, så söker vi dig som är flexibel med att ligga ute i arbete flera dagar i sträck.

Detta arbete handlar om att lägga spåntak (trätak), tjära tak, sätta taksäkerhetssystem samt åskledare på kulturbyggnader. Huvudsakligen utförs arbetet för Svenska kyrkans byggnader, såsom på kyrkor och/eller deras klockstaplar men även på andra typer av kulturbyggnader samt privatägda fastigheter.

Arbetet utförs vanligen måndag-torsdag eller efter överenskommelse som sätts tillsammans med sitt team. Varje team består av 2-4 personer. Vi har gemensamma möten varje måndag morgon på firman i Norrköping då hela företaget deltar.

Som hantverkare på Kyrktak utförs arbetet på hög höjd och utförs med certifierat reparbete. Väl uppe på taket består arbetet av att riva ned gammalt tak för att sedan ersätta med nytt, eller att underhålla och reparera taket. Detta kräver både finess och känsla då ingen byggnad är den andra lik. Byggnaderna har oftast ett kulturarv och det vill vi till största möjliga mån förvalta väl.

Vi söker dig som:

Kan hantera snickeriverktyg för att skapa och göra fint med trä.

Gärna tar en för laget och inte tvekar att ge sin kollega en (välspritad) hand på axeln när det behövs.

Tycker om att ta i och lägga i en extra växel när det behövs.

Ser möjlighet i att ligga ute i arbete i ett par dagar i sträck för att få upptäcka nya platser runt om i landet och få traktamente.

Har en positiv get-it-done mentalitet och inte tvekar på att dela med sig av den.

Har B-Körkort

För oss är det viktigare att hitta rätt person än den som redan besitter alla kunskaper. Vi kan därför hjälpa till att ombesörja det som behövs men det är meriterande med någon av följande erfarenheter:

Höghöjdsarbete

Utbildning inom IRATA, SPRAT eller motsvarande

BE-körkort eller utökat B-körkort

Tillsammans vårdar vi kulturarvet!
Kyrktak har funnits sedan 1985. Vi lägger vår yrkesskicklighet och hjärta i att genomföra kulturhantverk och renoveringar av kulturbyggnader runt om i Sverige för att göra kompletta målnings- och snickeriarbeten. Våra kunder arbetar med att förvalta kulturhistoriska byggnader. Bland våra kunder finns Svenska kyrkan, Riksantikvarieämbetet, Statens fastighetsverk, Nordiska museet, Vitterhetsakademien samt privatpersoner. Kyrktak arbetar även med försäljning av alla typer av tak- och fasadspån.

Vi på taket

På Kyrktak jobbar ett team fyllt med härliga karaktärer som besitter flerårig erfarenhet och är väldigt glada i att jobba. Vi tar hand om varandra och hjälps åt att lösa de utmaningar som dyker upp.

Är du intresserad av att bli en i laget? Släng iväg ett mejl till tobias@kyrktak.se och säg hej samt berätta mer om dig, så hörs vi!
Mer info
Kontaktperson Tobias Andersson
Telefon 0738336114
Email Mejla Tobias Andersson
Område Norrköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kyrktak.se
Sista ansökningsdag 28 mars 2021 (20 dagar kvar)