Kyltekniker / Montör

Kyltekniker / Montör

KYLANLÄGGNINGAR AB söker kyltekniker och montör som vill vara med på vår spännande resa mot framtidens mer miljövänliga och energieffektiva kyla. Då våra uppdrag med naturliga köldmedier som t.ex CO2 ökar är det meriterande om du har erfarenhet av detta.
Som montör bör du ha erfarenhet av installationsarbete inom VVS eller byggbranschen.

Företaget som varit verksamt i 25 år består idag av 16 medarbetare och vi vill bli flera. Vi är belägna i Norrköping och har våra flesta uppdrag i Östergötland med omnejd. Våra uppdragsgivare finns t.ex inom livsmedel, industri, fastighet och IT.

Vill du arbeta med stor frihet och eget ansvar erbjuds en arbetsplats med fin sammanhållning och trevlig stämning där allas medverkan är viktig. Eget driv och engagemang uppskattas och vi välkomnar dina tankar om utveckling av dig själv och företaget. För att vara uppdaterad erbjuder vi de utbildningar som behövs. Aktiviteter utanför det vardagliga brukar vara trevliga inslag hos oss.

Du behöver B-körkort och som kyltekniker erfordras personligt certifikat. Titta in på vår hemsida www.knab.se för mer info om KYLANLÄGGNINGAR AB. Välkommen att skriva några rader om dig själv till Mats Hint på mats@knab.se och har du funderingar är det bara att slå Mats en signal på 0705-21 04 05

Ansökningstid är senast 2020-03-08 men ansök gärna före då tillsättning kan ske tidigare.
Mer info
Kontaktperson Mats Hint
Telefon 0705-21 04 05
Email Mejla Mats Hint
Område Norrköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.knab.se
Sista ansökningsdag 8 mars 2020 (49 dagar kvar)