Servicetekniker

Servicetekniker

Information om:
På Konecranes är vi medvetna om att en bra kundupplevelse skapas av våra medarbetare – människor som är engagerade i att förse våra kunder med lyftutrustning och tjänster som lyfter företag. Allt vi gör, gör vi med passion och engagemang.

Vi tror att mångfald bidrar till företagets framgång och är grunden för vår tillväxt. Vi välkomnar olika bakgrunder och färdigheter som berikar vår gemenskap och vi främjar en plats där vi ALLA kan vara oss själva. Det är det som gör Konecranes till en unik plats att arbeta på.

Nu söker vi på Konecranes i Norrköping en servicetekniker med inriktning mot el till vårt framgångsrika team. Vår filial finns i Norrköping och våra servicetekniker är utspridda över hela länet vilket vi ser som en stor fördel.

Hos oss på Konecranes ges du möjlighet till ett varierat arbete med stort eget ansvar, samtidigt som vår stora organisation alltid jobbar för att stötta och utveckla varje individ utefter dess förutsättningar.

Har du relevant utbildning eller erfarenhet av el/mek-arbeten på industrimaskiner, tveka då inte att söka detta jobb!

Arbetsuppgifter:
Du kommer att ingå i ett serviceinriktat team med elektriker och mekaniker som servar våra kunders traverser och lyftutrustningar ute på fältet. Arbetet är varierande och innefattar förebyggande underhåll, felsökning, reparationer samt montage och installation av nya produkter.

Att vara servicetekniker på Konecranes innebär att vara ansiktet utåt mot våra kunder och ha daglig kundkontakt. Vi har moderna servicesystem, processer och hjälpmedel och ligger i absolut framkant avseende teknikutveckling. Våra omfattande internutbildningar ser till att du alltid håller hög kunskapsnivå inom vårt affärsområde.

Vi erbjuder dig:
Vi erbjuder ett flexibelt arbete med stor frihet under ansvar. I rollen som servicetekniker är du en av våra viktigaste medarbetare och vi värdesätter ditt arbete högt.

Förutom marknadsmässig lön har vi även individuellt bonusprogram för våra tekniker. Kontinuerlig kompetensutveckling genom internutbildningar av hög klass samt möjlighet till karriärutveckling både i Sverige och globalt.

Kvalifikationer:
Du är helst utbildad elektriker eller har i alla fall en mycket god förståelse för och erfarenhet av att jobba med felsökning och underhåll, gärna inom industrin eller servicebranschen.

Tidigare erfarenhet av att arbeta med service av lyftutrustning är en klar fördel. All mekanisk erfarenhet är även meriterande.Du tycker om att ha kundkontakt och att jobba självständigt såväl som i grupp.
Som person är du noggrann med hög servicenivå. Du pratar och skriver svenska obehindrat. För tjänsten krävs innehav av giltigt B-körkort för manuell växellåda.

Frågor:
För ytterligare frågor om tjänsten samt företaget vänligen kontakta Operations Manager, Michael Wiss, michael.wiss@konecranes.com, 070- 508 19 17. I denna befattning rapporterar du direkt till Operations Manager.

Ansökan:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Ansökan med CV samt presentationsbrev skickar du in via vår rekryteringsportal, www.konecranes.se

Välkommen med din ansökan redan idag!

Konecranes är ett av världens ledande företag inom Lifting Businesses™ och har ett brett kundregister. Vi är ett globalt företag med 16 900 anställda på 600 platser i 50 länder. I över 80 år har vi varit engagerade i att förbättra effektivitet och resultat för företag i olika branscher. Vi tror att en hållbar tillväxt är ett resultat av att vara mycket ansvarstagande. Konecranes har åtagit sig att se till att alla anställda och arbetssökande behandlas rättvist i en miljö som är fri från alla former av diskriminering.
Mer info
Kontaktperson Michael Wiss
Telefon 070- 508 19 17
Område Norrköping
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.konecranes.com/Konecranes/?locale=sv_SE
Sista ansökningsdag 18 dec 2022 (15 dagar kvar)