Proaktiv säljare som trivs ute hos kunderna

Proaktiv säljare som trivs ute hos kunderna

Brinner du för service och för att bygga långvariga relationer med kunder? Då kanske du är vår nya servicesäljare. Vill du bli en del av ett innovativt och modernt företag där vi som jobbar här är kärnan i verksamheten, då ska du söka till oss på Konecranes.

Vi erbjuder stor flexibilitet där du förväntas styra din egen vardag utifrån givna och utmanande mål.

Din vardag
Du ansvarar för försäljning och marknadsföring av Konecranes produkter, tjänster och erbjudande till både befintliga och nya kunder. Ditt huvudfokus blir områdena ombyggnationer av traverser, s.k. moderniseringar, lättkranssystem, konsulttjänster och övriga tekniska lösningar/produkter till kund.

I dina arbetsuppgifter ingår att identifiera och söka upp nya kunder, men också i samarbete med befintlig kund påverka merförsäljning och driva processen fram till kontraktssignering. Du gör kalkyler och offerter med stöd av våra system och mallar. I denna befattning rapporterar du direkt till säljchefen för Sverige. Din utgångspunkt blir vårt kontor i Norrköping.

Du behöver kunna
Vi söker dig som har utbildning med teknisk inriktning samt några års erfarenhet av framgångsrik tjänsteförsäljning inom industrin. För att bli framgångsrik i rollen är viktigt att du har en god teknisk och ekonomisk grundförståelse. Det är av ytterst vikt att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska. B körkort är ett krav och självklart älskar du att ligga ute på vägarna.

Vem är du
Som person är du affärsinriktad och kan identifiera vilka aktiviteter som krävs för att driva försäljning till avslut. Du är energisk, får saker gjorda och avslutar påbörjade aktiviteter. Viktigt att du är strukturerad och kan prioritera dina arbetsuppgifter på ett bra sätt i samråd med närmaste chef. Vi söker en person som är förtroendeingivande och som är van att bygga långsiktiga nätverk. Att arbeta självständigt är en självklarhet för dig men du trivs också med teamarbete. För att nå resultat i denna roll krävs att du kan samarbeta med både interna och externa intressenter. Du är stresstålig och en god förhandlare.

Vi erbjuder dig
Världens bästa arbetsplats med ett gäng härliga kollegor där det alltid är nära till skratt.

Du kommer till bolaget i ett dynamiskt skede där möjligheterna att påverka är stora. För en person som levererar finns goda utvecklingsmöjligheter i en framgångsrik internationell miljö. Vårt företag präglas av korta beslutsvägar och därför finns också stora möjligheter att påverka det dagliga arbetet. Du blir en del av ett kunnigt och drivet team med bra internutbildningar samt starkt stöd från ledningen.

Tjänsten
Tjänsten är på heltid och tillsvidare.
Placeringsort: Norrköping
Frekventa resor ingår i tjänsten

Frågor:
För ytterligare frågor om tjänsten samt företaget vänligen kontakta säljchef Henrik Mjörning på +46732014680 eller via mail på henrik.mjorning@konecranes.com

Ansökan:
Ansökan med CV samt presentationsbrev med svar på varför du söker tjänsten och vad du kan erbjuda oss skickar du in via vår rekryteringsportal. Observera att urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Henrik Mjörning
Telefon +46732014680
Område Norrköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.konecranes.se
Sista ansökningsdag 27 dec 2019 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Konecranes är världsledande inom lyftutrustningar med kunder inom verkstads- och processindustrier, hamnar och terminaler. Koncernen har ca 16 000 anställda på mer än 600 orter i 50 länder. Konecranes AB bedriver försäljning och service av lyftutrusning över hela Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Kristianstad och vi har försäljnings- och servicekontor på ett 20-tal orter i Sverige. Vår kunskap och passion för traverskranar bidrar till en säker och produktiv verksamhet för våra kunder. Vi hanterar alla marknadens fabrikat och med vår breda kunskap hjälper vi våra kunder med felsökning, reparationer, reservdelar, moderniseringar, service och underhåll eller en ny travers eller telfer. Konecranes AB har ca 190 medarbetare i Sverige.

För mer information besök gärna www.konecranes.se respektive www.konecranes.com