Besiktningsingenjör inom Tryck

Besiktningsingenjör inom Tryck

We ARE Kiwa- Are you?
För oss på Kiwa är vår värdegrund, ARE, utgångspunkten i allt vi gör. Ambitious, Reliable och Engaged. Känner du dig bekväm i vår värdegrund, strävar efter att skapa förtroende och trovärdighet mot kund och hos dina medarbetare och är samhällets och individens säkerhet i samhället viktigt för dig? Ja då kanske du ska bli en oss!

Om jobbet
Vi söker en ny besiktningsingenjör inom Tryck till vårt team i Norrköping.
Genom teknisk kontroll avtrycksatta anordningar såsom pannor, rörledningar, kylanläggningar och tryckkärl ökar du säkerheten för våra kunder. Hos oss får du frihet, du kommer nämligen ges stor möjlighet att planera och lägga upp dina egna dagar. Arbetet är omväxlande där du kanske ena stunden kontrollerar en mindre tryckkokare i en skolmatsal för att nästa morgon ta dig an en hel anläggning. Utöver tekniska kontroller hjälper vi våra kunder med exempelvis tillhörande riskbedömningar och annan dokumentation. Du arbetar självständigt ute hos våra kunder som till exempel finns inom process-, kraftvärme-, tillverknings-, samt papper och massa-industrin.

Du kommer att tillhöra vårt Norrköpingskontor och dagliga resor i tjänsten förekommer.

Du som person
Är du en tekniskt intresserad problemlösare som dessutom är kommunikativ och ansvarstagande? Gillar du att ta dig an utmaningar och utvecklas? Då är Kiwa en arbetsplats för dig!

Vad vi hoppas att du har:
  • Teknisk gymnasieutbildning alternativt högskoleingenjör, sjöingenjör eller motsvarande
  • Processkännedom eller drifttekniks bakgrund inom kylteknik, energi, skogsindustri eller processindustri
  • Intresse för teknik och människor
  • B-Körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift
Det är starkt meriterande om du är besiktningsingenjör i dagsläget med tillhörande befogenheter. Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete på värmeverk.

För oss är din personlighet viktig! Vi söker dig som är ansvarstagande, social och utåtriktad. Du uppskattar variation och har förmåga att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt. Vi vill också att du är kommunikativ, öppen och har lätt för att anpassa ditt arbete i olika typer av miljöer. Vi anpassar introduktionen och lägger upp en personlig plan för hur du på bästa sätt ska komma in i ditt arbete.

Vad vi erbjuder dig
Vill du vara med på en spännande utvecklingsresa på ett internationellt företag? Kiwa är idag ett av de mest framgångsrika företagen inom besiktning, provning, certifiering och teknisk konsultation och det är tack vare våra medarbetare och deras kompetens. Enligt oss är det medarbetarna som för oss framåt - din utveckling är därför något vi vill och kommer att satsa på! Genom vårt engagemang och kunskap bidrar vi med säkerhet och hållbarhet till våra kunder och även till samhället. Hos oss är laget före jaget viktigt och tillsammans skapar vi en positiv arbetsmiljö där vi alla är en del av en större gemenskap, Kiwa-gemenskapen!

Så ansöker du
Tillsättning av tjänst kan ske innan sista ansökningsdag.

Vid frågor gällande tjänsten kontakta enhetschef, Kimmo Kela, på tfn 010-479 04 76

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.kiwa.com/se/sv/
Sista ansökningsdag 2 juli 2022 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kiwa är branschledande inom besiktning, inspektion, certifiering, utbildning och teknisk konsultation. Vi är en global aktör med lokal förankring. Vi har starka kundrelationer och hög service med ett fokus på säkerhet, teknik och hållbarhet. Vi har ett brett utbud och erbjuder tjänster inom processäkerhet, fastighets- och lyftsäkerhet, lantbruk samt inom livsmedels- och byggbranschen. Som koncern är vi verksamma i över 40 länder och har ca 10 000 anställda runt om i världen. I Sverige har vi ett trettiotal kontor mellan Kiruna och Malmö där 900 medarbetare arbetar tillsammans för ett säkrare samhälle.