Innesäljare till Karstorps Bildemontering

Innesäljare till Karstorps Bildemontering

Just nu söker vi en driven och social innesäljare som brinner för långsiktiga kundrelationer. Vi ser gärna att du har ett intresse för bilar och bildelar, du kanske till och med har kunskaper inom branschen?

Här erbjuds du varierande arbetsuppgifter i en familjär miljö i fräscha nybyggda lokaler. Välkommen med en ansökan omgående, då urval sker löpande.

Om tjänsten

Karstorps Bildemontering säljer bildelar och har ett brett sortiment inom bilkomponenter med en målsättning att alltid ge kunden en upplevelse utöver det vanliga. Verksamheten är inne i en expansiv fas och måste nu fylla på sitt duktiga, glada gäng med fler skickliga medarbetare till säljavdelningen.

Arbetsuppgifter

Som innesäljare kommer du arbeta både med att expediera kunder över disk, besvara inkommande telefonsamtal samt hantera offerter och webordrar. Du säljer både till privatkonsument- och företagskunder. Du kommer att prata med kunder för att vägleda dem i det breda sortiment Karstorps Bildemontering besitter inom reservdelar till bilar.

Tjänsten passar dig som är serviceinriktad, social och har kunskap inom bilkomponenter. Vidare utstrålar du trygghet samt inger förtroende i rådgivande samtal med kunder. Din personlighet är avgörande för tjänsten, och för att lyckas i rollen behöver du vara serviceinriktad som person samt inneha en stor social kompetens.

Vi söker dig som:

  • Har B-körkort
  • Har komponentkunskap om bilar
  • Talar svenska obehindrat och kan göra sig förstådd på engelska

Det är självklart meriterande om du arbetat inom en liknande bransch tidigare.

Som person ser vi att du är

  • Serviceinriktad
  • Social
  • Strukturerad
  • Lättlärd

Övrig information

Start: Omgående, provanställning tillämpas
Omfattning: Heltid, kontorstider (måndag-fredag)
Placering: Norrköping, Ingeltorpsvägen 30, 605 95

Rekryteringsprocessen hanteras av Recruit & Employment som går igenom urvalet löpande. Annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontaka Oscar Fransson på Recruit & Employment, kontakt@recruitemployment.se.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Försäljning, Butik, Kundservice, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.karstorpsbildemontering.se/
Sista ansökningsdag 24 maj 2020 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Karstorps Bildemontering startade 1979 och har många års erfarenhet inom bildelsbranschen. De är idag ett av Sveriges ledande företag inom märkesdemontering och tar hand om bilmärken så som Volvo, Renault, BMW, Mercedes och Jaguar med flera.