Installationstekniker, Norrköping

Installationstekniker, Norrköping

Arbetet som
Installationstekniker

innebär i första hand nyinstallationer och modernisering av hissar där du kommer att arbeta med entreprenader ute hos våra kunder. Kunderna är både stora och små fastighetsägare, industrier, kommuner och kommersiella fastigheter. Du har ditt eget arbetsområde och arbetar både självständigt och i team med trevliga, engagerade, och prestigelösa kollegor - med ett gemensamt fokus på att göra det enkelt för människor att förflytta sig i en urban miljö.


För att lyckas i rollen vill vi att du är en driven, självgående och ansvarstagande person. Du trivs med att arbeta självständigt och planera dina arbeten utefter verksamhetens behov. Som person är du social, strukturerad och gillar utmaningar som du ställs inför. Du drivs av att överträffa kundens förväntningar.


Kunskap, utbildning och erfarenhet

Vem söker vi? Självklart har du ett genuint intresse för teknik, tar ett stort ansvar för ditt arbete och drar dig inte för att ta egna initiativ. Du trivs på en arbetsplats där det händer mycket, där ingen dag är den andra lik. Hos oss arbetar du med frihet under ansvar och är en kollega man tycker om. Du skall tycka om att arbeta med teknik och installationer, gillar utveckling och är nytänkande. Vi vill att du som söker har lägst gymnasieutbildning gärna med inriktning Teknik, Automation eller utbildning som vi bedömer som likvärdig. Det är bra om du har några års erfarenhet av arbete med installationsarbeten inom fastigheter. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet inom datoriserad styr, regler och felsökning av elektronik. Har du även kunskap om och erfarenhet av el så ser vi det som värdefullt. För denna tjänst behöver du ha B-körkort. Känner du igen dig i denna beskrivning så är du varmt välkommen att söka dig till oss!


Vi ger dig den produktutbildning du behöver


SÅ ANSÖKER DU

Urval kan komma att ske


löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2019-02-11


Har du frågor är du välkommen att kontakta:

Filippo Togan 070-972 13 67 alt Rekryteringsspecialist


Lena Sjö på tfn 010-2184030

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 11 feb (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KONEs uppdrag är att göra det


enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar


People Flow. 2017 omsatte KONE 8,9 miljarder euro och hade vid årets slut nästan 55 000 medarbetare. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i


Finland. Läs mer på www.kone.se