Ekonomiassistent till centrala Norrköping

Ekonomiassistent till centrala Norrköping

Arbetsuppgifter

Detta konsultuppdrag innebär i huvudsak att hantera leverantörsfakturor, löpande redovisning, årsbokslut samt upprättande av årsredovisning i och med att arbetsbelastningen hos vår kund har ökat.

Vem är du?

För att vara kvalificerad för denna tjänst ska du ha:
  • gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning
  • erfarenhet av arbete med hantering av leverantörsfakturor, löpande redovisning, årsbokslut, upprättande av årsredovisning i aktiebolag
  • erfarenhet av arbete i ekonomisystem
Det är meriterande om du har:
  • eftergymnasial utbildning
  • erfarenhet av att arbeta med ovan nämnda arbetsuppgifter i ett kommunalt aktiebolag
  • erfarenhet i Visma (Economa)
  • erfarenhet i Hogia Bokslut
Du erbjuds

Uppdraget är minst på deltid (50 %) beroende på din tillgänglighet med start så snart som möjligt fram till mars 2023. Du erbjuds ett konsultuppdrag via oss hos vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kandidatansvarig Livija Bekkhus på livija.bekkhus@jurek.se.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.
Mer info
Kontaktperson Livija Bekkhus
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Livija Bekkhus
Område Norrköping
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 1 dec 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.