Serviceselektriker till El & Ljusdesign i Stockholm

Serviceselektriker till El & Ljusdesign i Stockholm

Serviceselektriker till El & Ljusdesign

El & Ljusdesign är en helhetsleverantör inom elinstallation som är aktiva i Stockholmsområdet. Vi arbetar nära våra kunder för att skapa användarvänliga och samtidigt energi- & miljövänliga lösningar inom Belysning, Styrsystem, Kraftinstallationer, Kommunikation & Säkerhet.
Vi är ett familjärt företag med god gemenskap, där man bryr sig om varandra och ser till att även hitta på roliga saker tillsammans utanför arbetstid. Genom god ordning och struktur skapar El & Ljusdesign en förutsättning för effektiva lösningar och en trivsam arbetsmiljö. Vi är även vinnare av Svenska Ljuspriset interiör 2022 för vårt arbete med Kungliga vetenskapsakademien.


Om tjänsten

Är du en duktig serviceelektriker som värdesätter god gemenskap på en arbetsplats och som känner dig sugen på att testa vingarna i Stockholm? Vill du arbeta hos ett företag där laget före jaget inte bara är något man säger utan något man lever efter, där man är en del av ett väl fungerande team där alla lagdelar är lika viktiga? Då ska du läsa vidare.

El & Ljusdesign är ett modernt företag som vet att en av framgångsfaktorerna för ett välmående företag börjar med individen. En person som trivs och mår bra och samtidigt ges rätt förutsättningar att lyckas i sitt arbete är grunden för ett framgångsrikt företag.

Till sitt team i Stockholm söker de nu ytterligare lagspelare som vill vara med på resan framåt. Som anställd erbjuds du en trygg arbetsplats med god stämning samt ordning och reda i arbetet. El & ljusdesign kan även erbjuda assistans med att hitta korttidsboende i Stockholm.

Som serviceelektriker på El & Ljusdesign blir du en del av ett team bestående av ett 30-tal kollegor. Företagets arbetsområden är bland annat inom belysning, styrsystem, kraftinstallation, kommunikation och säkerhet. Här utför de service, felsökning och kontroller under parollen "Proffsigt, snabbt och lösningsorienterat". Deras kunder är bland annat fastighetsbolag, byggföretag och projektledningsföretag.

Tjänsten är väldigt utvecklande och det finns goda utbildningsmöjligheter för den som visar intresse och om behov finns.

Företaget sitter i nyrenoverade och fräscha lokaler med bra strategisk placering vid Hornsberg då merparten av kunderna är belägna i de centrala delarna av Stockholm.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som serviceelektriker hos El & ljusdesign tror vi att du har minst 4 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom service.
Noggrann, ordningsam och en flexibel lagspelare är andra grundfaktorer som vi ser som en självklarhet.

Är du aktiv lagidrottare idag, eller har en bakgrund inom lagidrott har du en väldigt intressant profil då vi delar samma värderingar och tankar kring att bygga teamkänsla där man stöttar och hjälper varandra.

Krav
  • 4 års erfarenhet som elektriker.
  • B-körkort.
  • Bakgrundskontroll genomförs före anställning.
El & ljusdesign behöver bli fler och söker därför en likasinnad person som vill fortsätta utvecklas tillsammans med dem som företag. Har du erfarenhet av styrsystem är det givetvis meriterande.

Vad erbjuder El & ljusdesign?

Som arbetsgivare erbjuder El & ljusdesign främst en familjär atmosfär där alla ska trivas, känna sig uppskattade och ha möjlighet till utveckling. Utöver det erbjuder de bla:
  • Hjälp med att hitta uppstartsboende i Stockholm.
  • Lön enligt överenskommelse.
  • Kollektivanslutna.
  • Friskvårdsbidrag.
  • Privat sjukvårdsförsäkring (EuroAccident)
  • Vill du läsa mer om El och Ljusdesign? Här hittar du mer information: El & Ljusdesign (elljusdesign.se)
Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 nov 2022 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jobzone är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har som vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge.