Vi söker däckmontörer till Team Jobzone

Vi söker däckmontörer till Team Jobzone

Vår Kund
Vi söker däckskiftare med tidigare erfarenhet till etablerad däckverkstad som finns i både Norrköping och Linköping.

Arbetstider
Normalt 07:00 - 16:00, vid hög belastning kan vissa avvikelser göras.

Vem söker vi till denna tjänst
Har du god fysik och vana av att skifta hjul eller liknande uppgift, då har vi ett jobb för dig.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av att skifta hjul på personbilar, tvätta hjul eller vara på lagret och plocka fram hjulen åt däckmontörerna.

Krav
Tidigare erfarenhet av arbete under säsong i en däckverkstad, vana av att skruva eller gymnasieutbildning inom fordon eller lastbil.
Fysik som klarar arbetet då det kan upplevas som fysiskt krävande.

Meriterande
Erfarenhet av balansering och montering av däck.
Truckkort B3.

Tillsättning
Från oktober och framåt.

Om Jobzone Sverige
Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag och vi har ca 50 lokala kontor i
Sverige och Norge. Alla med stora kunskaper om sin marknad och vi jobbar utifrån dig som medarbetare i fokus: vår vision är att ha världens lyckligaste medarbetare!
Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone. Du blir anställd på heltid, du är försäkrad och får pensionsavsättning. Självklart har vi kollektivavtal och är medlemmar i Bemanningsföretagen.
Dessutom finns det alltid någon nära som ställer upp för dig. Det är en självklarhet, vi vill vara branschens bästa arbetsgivare!Som anställd hos Jobzone finns en mängd karriärmöjligheter. Vi finns inom många branscher och verkar i stora delar av Sverige och Norge - vart är ditt nästa drömjobb inom Jobzone?

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag och vi har ca 50 lokala kontor i Sverige och Norge. Alla med stora kunskaper om sin marknad och vi jobbar utifrån dig som medarbetare i fokus: vår vision att skapa framgång för individer och organisationer!

Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone. Du blir anställd på heltid, du är försäkrad och får pensionsavsättning. Självklart har vi kollektivavtal och är medlemmar i Bemanningsföretagen.

Dessutom finns det alltid någon nära som ställer upp för dig. Det är en självklarhet, vi vill vara branschens bästa arbetsgivare!

Som anställd hos Jobzone finns en mängd karriärmöjligheter. Vi finns inom många branscher och verkar i stora delar av Sverige och Norge - vart är ditt nästa drömjobb inom Jobzone?
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Fordon, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jobzone.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (10 dagar kvar)