Snickare till uppdrag i Norrköping med omnejd

Snickare till uppdrag i Norrköping med omnejd

Vi förstärker nu vår verksamhet och behöver flera engagerade och yrkesskickliga träarbetare till uppdrag i Norrköping med omnejd. Våra kunder är väletablerade byggföretag som arbetar med ny-, om- och tillbyggnationer.

Vi söker dig som har bred kunskap och erfarenhet av denna typ av jobb. Det är starkt meriterande om du har yrkesbevis. Brist på yrkesbevis kan dock vägas upp av gedigen erfarenhet.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet, där du bör vara öppen, driven, social och ansvarsfull. Alla uppdrag som våra kunder åtar sig är olika och kräver unika lösningar. Du är därför en god problemlösare och tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare.

Krav
  • Yrkesbevis eller motsvarande dokumenterad erfarenhet
  • Minst 3 års branscherfarenhet
  • Körkort och tillgång till egen bil
  • Behärska svenska i tal och i skrift
  • Minst 2 referenser
Meriterande
  • Branschkurser såsom: Liftutbildning, Säkra lyft, Fallskyddsutbildning m m.
  • Engelska i tal
Övrig information

Du kommer att bli anställd på Jobzone och arbeta på uppdrag hos vår kund. Vi är medlem i Byggföretagen och tillämpar Byggavtalet på din anställning.

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jobzone.se
Sista ansökningsdag 17 maj 2021 (4 dagar kvar)