Mångsidig Lastbilschaufför

Mångsidig Lastbilschaufför

Team Jobzone söker en lastbilschaufför!
Är du intresserad av att vara team Jobzones chaufför som inleder nya uppdrag hos våra kunder och vill utvecklas inom en härlig, varm och målfokuserad organisation? Nu söker vi en CE-chaufför som har kört eller vill köra det mesta inom transportbranschen.

Om tjänsten
Tjänsten innebär att vara Jobzones första representant som utför dom uppdrag som kommer in inom transport. Du är den som med positivitet och god service anda utför kundens uppdrag enligt förväntningarna och lägger till det lilla extra. Du kommer att vara den avgörande delen i att vi uppfyller det vi lovat kund.

Arbetsuppgifter
Det kommer vara varierande uppgifter beroende på vilken kunden du kör för just den dagen. Din främsta uppgift är såklart att framföra din lastbil men du ska vara beredd på att vissa uppdrag är mer fysiska än andra, ibland innebär uppdraget en hel del arbete utomhus, på lite högre höjd eller med gods som är fryst. Leveransen kan t ex. vara till en butik eller byggarbetsplats, på vissa uppdrag hämtar du istället in olika produkter.

Vem söker vi till denna tjänst?
Vi söker dig som verkligen trivs med att vara den som avgör om något ska bli succé och är beredd på att ge det lilla extra för att våra kunder ska få mer än förväntat. Du ska vara beredd på att med kort varsel hitta glädjen i att få hoppa på ett nytt uppdrag som du tidigare inte har utfört och göra det på allra bästa sätt. Du är morgonpigg och uthållig. Gillar att ha tät kontakt med dina chefer och kunder. Du trivs med att dela med dig av dina kunskaper till dina kollegor.

Krav
CE-kort

Giltigt YKB

Erfarenhet inom transportbranschen

Prata och skriva Svenska flytande

Arbeta varierande arbetstider

Meriterande
ADR

Truckkort

Kört kran eller krokbil

Haft en roll som transportledare

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag och vi har ca 50 lokala kontor i Sverige och Norge. Alla med stora kunskaper om sin marknad och vi jobbar utifrån dig som medarbetare i fokus: vår vision att skapa framgång för individer och organisationer!

Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone. Du blir anställd på heltid, du är försäkrad och får pensionsavsättning. Självklart har vi kollektivavtal och är medlemmar i Kompetensföretagen.

Dessutom finns det alltid någon nära som ställer upp för dig. Det är en självklarhet, vi vill vara branschens bästa arbetsgivare!

Som anställd hos Jobzone finns en mängd karriärmöjligheter. Vi finns inom många branscher och verkar i stora delar av Sverige och Norge - vart är ditt nästa drömjobb inom Jobzone?
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jobzone.se
Sista ansökningsdag 31 dec 2020 (30 dagar kvar)