Lastbilschaufför C/CE söks

Lastbilschaufför C/CE söks

Arbetsvilliga lastbilschaufförer söks.
Har du ett par år erfarenhet av att köra lastbil, tycker du om att få gå till arbetet på morgonen och söker en ny utmaning.

Då har vi arbetet med stimulans och möjlighet att utvecklas!

Om tjänsten
Möjlighet finns att antingen köra i närområdet (C) eller fjärr med övernattning (CE).

Vill du arbeta med kroppen eller ha ett mer stillasittande uppdrag, båda möjligheterna finns.

Arbetsuppgifter
Du arbetar med att köra ut och samla in olika produkter eller köra ut material till kollegor som arbetar mestadels på vägar.

Vem söker vi till denna tjänst?
Vi söker dig som älskar att arbeta, vill komma till ett företag som värnar om sina anställda och arbeta med kundkontakt.

Krav
Körkort C eller CE

Giltigt YKB

Pratar flytande Svenska

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag och vi har ca 50 lokala kontor i Sverige och Norge. Alla med stora kunskaper om sin marknad och vi jobbar utifrån dig som medarbetare i fokus: vår vision är att ha världens lyckligaste medarbetare!

Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone. Du blir anställd på heltid, du är försäkrad och får pensionsavsättning. Självklart har vi kollektivavtal och är medlemmar i Bemanningsföretagen.

Dessutom finns det alltid någon nära som ställer upp för dig. Det är en självklarhet, vi vill vara branschens bästa arbetsgivare!

Som anställd hos Jobzone finns en mängd karriärmöjligheter. Vi finns inom många branscher och verkar i stora delar av Sverige och Norge - vart är ditt nästa drömjobb inom Jobzone?
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jobzone.se
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (49 dagar kvar)