Wrapping tekniker

Wrapping tekniker

Har du erfarenhet av att jobba med striping eller wrapping? Då kan du vara den vi söker till vår nya Wrapping verkstad!

Genom vårt samarbete med en nationell kedja inom wrapping har vi stor efterfrågan inom det området och det har gjort att vi öppnat en ny wrapping verkstad.

På Söderbergs levererar och servar vi marknadens bredaste sortiment av fordon, allt ifrån häftigaste Audin till riktiga arbetshästar som Caddy. Många av våra kunder vill ha reklam på bilarna, en del vill även sticka ut ordentligt och det är då vi hjälper till med att skapa och montera wrapping och dekaler.

Vi söker: Dig som kan Wrapping och som vill utveckla den delen av vår verksamhet! Kanske kommer du från reklambranschen eller så har du lärt dig arbetet på annat sätt.

Vi är angelägna att våra tjänster utförs med suverän kvalité, så noggrannhet är förstås ett krav. Du ska gilla att jobba i team, på avdelningen är vi 2-3 st tekniker som samarbetar.

Vi erbjuder: En möjlighet att vara med på ett tidigt skede och utveckla wrapping. God arbetsmiljö står överst på vår prioriteringslista och vi är måna om att våra medarbetare trivs hos oss. Hos oss får du en mycket bra arbetsmiljö och får arbeta med dom bästa verktygen och härliga kollegor.

Vi erbjuder även goda utvecklingsmöjligheter och bra utbildningar.

Har du frågor kring tjänsterna är du välkommen att kontakta Magnus Hjort på 011-280137.

Varmt välkommen med din ansökan! Har du vägarna förbi vår anläggning i Norrköping kom gärna in och presentera dig.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se och undanber oss telefonsamtal och erbjudanden från andra annonserings- eller rekryteringsföretag.

Krav
  • B-körkort
  • Kunskap om wrapping
Meriterande
  • Erfarenhet från reklambranschen
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 juni 2021 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderbergs Bil är ett av Östergötland/Sörmlands ledande bilhandelsföretag med stark lokal förankring med verksamhet i Norrköping och Nyköping. Vi är återförsäljare för Volkswagen, Audi, Seat, Skoda och Volkswagen Transportbilar. I företaget ingår även Europcar biluthyrning. Hos oss kan du arbeta med försäljning, ekonomi, verkstad, lackering, däck och bilvård. Vi är ca 220 medarbetare, omsätter ca 1,2 miljarder kronor och levererar en ny bil i halvtimmen. Företaget är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.