Verkstadschef Skodaverkstad

Verkstadschef Skodaverkstad

Vi söker just nu en erfaren och engagerad Verkstadschef som får det viktiga uppdraget att driva och utveckla vår Skodaverkstad i Norrköping!

Din roll
Som verkstadschef på Skodaverkstaden har du personal-, budget- och verksamhetsansvar för verkstaden som idag består av 4 tekniker och 2 tjänstemän. Du ansvarar för att leda, fördela och följa upp arbetet på verkstaden med effektivisering, flödesoptimering och kundnöjdhet i fokus. Rollen innefattar även ett strategiskt övergripande ansvar för resultat och lönsamhet för verkstaden, där du följer upp och rapporterar gällande framtagna nyckeltal och arbetar aktivt mer effektivisering och förbättring av verksamheten.Du kommer jobba som servicerådgivare och chef parallellt med dina medarbetare.

Du ingår i ledningsgruppen för eftermarknad och rapporterar till servicemarknadschef.

Kvalifikationer
Vi ser att du har minst fem års erfarenhet av att arbeta inom bilverkstad och har goda kunskaper gällande den typen av verksamheten och processer. Du har någon chefserfarenhet och har en coachande och inkluderande ledarstil. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav, likaså B-körkort. Har du erfarenhet av att leda i förändrings- och utvecklingsarbete ser vi det som ett stort plus.

Som person är du driven och självgående. Du är trygg i din roll som ledare och är tydlig i din kommunikation, samtidigt som du har en coachande och inkluderande ledarstil. Du har en förmåga att engagera och motivera dina medarbetare och förstår vikten av delaktighet och förankring i arbetsgruppen. Att arbeta i samverkan såväl inom den egna avdelningen som över avdelningsgränser faller sig naturligt för dig. Vidare drivs du av att utveckla både personal och verksamhet samt att förbättra och effektivisera processer.

Övrig information
Tjänsten är placerad i Norrköping.

Urval sker löpande, se därför till att skicka in din ansökan redan idag. Dock senast den 31 oktober.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderbergs Personbilar är ett bilhandelsföretag med stark lokal förankring och verksamhet i Norrköping och Nyköping. Vi är återförsäljare för Volkswagen, Audi, Seat, Skoda och Volkswagen Transportbilar och inom företaget ingår även Europacar biluthyrning. Hos oss kan du arbeta med försäljning, ekonomi, verkstad, däck och bilvård. Vi är ca 200 medarbetare och vi omsätter ca 1,2 miljarder kronor. Certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.