Säljare av begagnade bilar till Söderbergs

Säljare av begagnade bilar till Söderbergs

Vi erbjuder dig en spännande och omväxlande roll i ett växande företag. Hos oss blir du snabbt en i gänget av positiva, engagerade medarbetare. Vi månar om teamkänslan och strävar efter en arbetsmiljö i toppklass. Vid sidan av jobbet erbjuder vi goda förmåner, inte minst de som är kopplade till bilar.

Arbetsuppgifter
I rollen som säljare möter du våra kunder främst i bilhallen, där du möter upp och lyssnar in kundens behov. Utifrån kundens behov visar du särskilt utvalda bilar och stämmer av att du uppfattat behovet rätt. Du knyter relation till kunden och avslutar affären när kunden är nöjd. Du jobbar med finansieringslösningar och hjälper kunden på bästa sätt fram till avslut. I rollen ingår också löpande uppföljning av kundkontakter, offerter och avslutade affärer.

Din profil
Hos oss företräder du ett företag med starka varumärken, hög kompetens och starkt engagemang för våra kunder. Därför är det viktigt att du som söker har ett proffsigt bemötande och drivs av att skapa den bästa relationen till våra kunder. Du har ett starkt driv att skapa affärer och förstås, ett stort intresse för bilar! Du kan arbeta självständigt och har god självkänsla. Du är öppen, positiv och har ett starkt engagemang i ditt arbete.

Kvalifikationer
Du har erfarenhet av att arbeta med kvalificerad försäljning med snabba avslut. Du har erfarenhet av arbete i serviceinriktad roll och har goda ekonomikunskaper. Du har lätt att arbeta i digitaliserade försäljningssystem och har generellt goda IT-kunskaper.

Övrig information
Vi vill gärna ha blandade personalgrupper hos oss och därför är alla med rätt profil välkomna att söka! Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, men senast den 3 juli.

Tjänsten är heltid tillsvidare med sex månaders provanställning.

Har du några frågor om tjänsten, kontakta försäljningschef Fredrik Mård tfn 076-526 6271 eller bilmarknadschef Fredrik Björk tfn 0702-696497 eller e-post fredrik.bjork@soderbergsbil.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav
  • Erfarenhet av kvalificerad försäljning
  • B-körkort
  • Avslutad gymnasieutbildning
Meriterande
  • Ekonomikunskaper
  • Goda IT-kunskaper
  • Försäljning inom fordonsbranschen
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Fordon, Försäljning, Innesäljare, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderbergs Bil är ett av Östergötland/Sörmlands ledande bilhandelsföretag med stark lokal förankring med verksamhet i Norrköping och Nyköping. Vi är återförsäljare för Volkswagen, Audi, Seat, Skoda och Volkswagen Transportbilar. I företaget ingår även Europcar biluthyrning. Hos oss kan du arbeta med försäljning, ekonomi, verkstad, lackering, däck och bilvård. Vi är ca 220 medarbetare, omsätter ca 1,2 miljarder kronor och levererar en ny bil i halvtimmen. Företaget är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.