Reservdelstekniker

Reservdelstekniker

Vi på Söderbergs Personbilar söker nu en Reservdelstekniker till vår verkstad i Norrköping. Vi har moderna fordonsverkstäder, här arbetar vi med bilar med den senaste tekniken. Hjälp oss lösa svåra problem på nya och lite äldre bilar. Var med och utvecklas hos oss!

God arbetsmiljö står överst på vår prioriteringslista och vi är måna om att våra medarbetare trivs hos oss. Hos oss får du en mycket bra arbetsmiljö och får möjlighet att arbeta med de bästa verktygen och härliga kollegor.

Vi erbjuder även goda utvecklingsmöjligheter och bra utbildningar.

Vi söker: Reservdelstekniker med några års erfarenhet. Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet från fordonsbranschen och har god fordonskunskap. Du har en fordonsteknisk utbildning eller har förvärvat motsvarande kunskaper från arbetslivet. För att lyckas i rollen ser vi att du är en van datoranvändare och gillar att ha ordning och reda runt omkring dig. B-körkort är ett krav.

Hos oss finns ett härligt gäng som väntar på din ansökan. Sista datum att söka är den 30 juni 2021. Har du frågor kring tjänsterna är du välkommen att kontakta Magnus Hjort på 011-280137 Norrköping.

Varmt välkommen med din ansökan! Har du vägarna förbi vår anläggning i Norrköping så kom gärna in och presentera dig.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se och undanber oss telefonsamtal och erbjudanden från andra annonserings- eller rekryteringsföretag.

Krav
  • Fordonsutbildning eller erfarenheter som arbetsgivaren bedömer likvärdig
  • Goda datorkunskaper
  • B-körkort
Meriterande
  • Branscherfarenhet
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Reservdelsman
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderbergs Bil är ett av Östergötland/Sörmlands ledande bilhandelsföretag med stark lokal förankring med verksamhet i Norrköping och Nyköping. Vi är återförsäljare för Volkswagen, Audi, Seat, Skoda och Volkswagen Transportbilar. I företaget ingår även Europcar biluthyrning. Hos oss kan du arbeta med försäljning, ekonomi, verkstad, lackering, däck och bilvård. Vi är ca 220 medarbetare, omsätter ca 1,2 miljarder kronor och levererar en ny bil i halvtimmen. Företaget är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.