Rekondtekniker

Rekondtekniker

Vi söker nu två Rekondtekniker till våra växande rekondavdelningar i Norrköping och Nyköping.

Rekondavdelningen hos är en avdelning med många olika uppgifter, vilket gör att arbetet där blir omväxlande och med stort ansvar.

På Söderbergs levererar och servar vi marknadens bredaste sortiment av fordon, allt ifrån häftigaste Audin till riktiga arbetshästar som Caddy. Vi utför även biltvätt, bilrekonditionering, lackförsegling, solfilmning, klädseltvätt mm. Allt inom bilvård.

Vi söker: Dig som vill jobba i ett högt tempo i ett härligt team. Du ska kunna ta stort eget ansvar.

Vi är angelägna att våra tjänster utförs med suverän kvalité, så noggrannhet är förstås ett krav. Du ska gilla att jobba i team, på avdelningen är vi 2-3 st tekniker som samarbetar.

Vi erbjuder: Arbete på en stor arbetsplats med bra struktur och bra utvecklingsmöjligheter. God arbetsmiljö står överst på vår prioriteringslista och vi är måna om att våra medarbetare trivs hos oss.

Hos oss får du en mycket bra arbetsmiljö och får arbeta med dom bästa verktygen och härliga kollegor.

Har du frågor kring tjänsterna är du välkommen att kontakta Magnus Hjort för Norrköping på 011-280137 eller Johan Forss för Nyköping 0155-209036.

Varmt välkommen med din ansökan! Har du vägarna förbi vår anläggning i Norrköping eller Nyköping, kom gärna in och presentera dig.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se och undanber oss telefonsamtal och erbjudanden från andra annonserings- eller rekryteringsföretag.

Krav
  • B-körkort
  • Kunskap om bilvård
Meriterande
  • Erfarenhet från branschen
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderbergs Bil är ett av Östergötland/Sörmlands ledande bilhandelsföretag med stark lokal förankring med verksamhet i Norrköping och Nyköping. Vi är återförsäljare för Volkswagen, Audi, Seat, Skoda och Volkswagen Transportbilar. I företaget ingår även Europcar biluthyrning. Hos oss kan du arbeta med försäljning, ekonomi, verkstad, lackering, däck och bilvård. Vi är ca 220 medarbetare, omsätter ca 1,2 miljarder kronor och levererar en ny bil i halvtimmen. Företaget är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.