Fordonstekniker

Fordonstekniker

Hej!

Mitt namn är Magnus Hjort och jag arbetar som Servicemarknadschef på Söderbergs Personbilar. Jag är på ständig jakt efter erfarna eller nyutbildade fordonsmekaniker som vill ta steget in till Söderbergs. Söderbergs personbilar är ett expanderande företag som de senaste åren haft en otrolig utveckling vilket skapar behov av fler duktiga medarbetare. Vi är ett företag som aktivt satsar på våra medarbetare, här är det bara du själv som sätter stopp för din egna utveckling! Som fordonstekniker kommer du ingå i ett proffsigt team med god sammanhållning och som dessutom har roligt på jobbet. Det vi behöver från dig är en positiv inställning och en god arbetsmoral. Du förstår även vikten av en hög kundnöjdhet och du tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi arbetar både på dag och kväll och vi söker personal till båda passen.

Nedan har jag frågat två av våra duktiga medarbetare om varför de tycker att även DU bör söka dig till oss på Söderbergs Personbilar:

Kevin: Jag började på Söderbergs två veckor efter studenten sommaren 2017 och jag trivs otroligt bra här! Jag hade varit på praktik på lite olika verkstäder under studietiden men det jag fastnade för på Söderbergs var gemenskapen som finns här, den upplevde jag inte någon annanstans. Det är med ett leende på läpparna som jag går till jobbet varje dag för jag vet att jag kommer ha en rolig dag på jobbet. Det är väldigt bra folk som jobbar här också, vi har en god sammanhållning både under arbetstid men vi hittar även på roliga saker ihop efter jobbet. Söderbergs tillhandahåller alla specialverktyg som krävs i arbetet för de förstår vikten av att ha bra verktyg. Jag har också fått gå många utbildningar och det märks verkligen att man satsar på sina anställda här, det finns faktiskt inga begränsningar när det kommer till kompetensutveckling och karriär, så länge man visar ett intresse. Cheferna är väldigt bra, de lyssnar på våra förslag och idéer och tar oss på allvar. Jag är väldigt nöjd med mitt val att börja på Söderbergs och rekommenderar även andra nyutbildade att komma hit, du får en gedigen upplärning och mycket stöd från såväl chefer som kollegor.

Bobo: Jag har jobbat på Söderbergs i tio år och kom direkt från skolan. Jag började med praktik och trivdes superbra med kollegorna, det var en positiv stämning redan från start där jag kände mig välkommen och det är mycket på grund av den goda sammanhållningen som jag stannat kvar. Söderberg känns som ett andra hem för mig. Vi är en varierad grupp med både juniora och mer erfarna kollegor men vi hjälps alla åt och har en öppen och positiv kommunikation. Som fordonsmekaniker är det särskilt roligt att man får jobba med de stora märkena som till exempel Volkswagen. Vi har ett stort sortiment med specialverktyg och cheferna ser alltid till att vi har den utrustning som krävs för att hänga med i utvecklingen. Under mina år har jag fått gå mycket utbildningar, visar man ett intresse för utveckling finns det alla möjligheter här. Vi är ett härligt gäng här, vi hittar på saker även utanför arbetstid och förra året åkte hela företaget till Tyskland i tre dagar vilket var väldigt roligt och utvecklande.

P.S. Du behöver också ha B-körkort.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Hjort på 011-280137.

Varmt välkommen med din ansökan! Har du vägarna förbi vår anläggning i Norrköping så kom gärna in och presentera dig.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 okt (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderbergs Personbilar är ett bilhandelsföretag med stark lokal förankring och verksamhet i Norrköping och Nyköping. Vi är återförsäljare för Volkswagen, Audi, Seat, Skoda och Volkswagen Transportbilar och inom företaget ingår även Europacar biluthyrning. Hos oss kan du arbeta med försäljning, ekonomi, verkstad, däck och bilvård. Vi är ca 200 medarbetare och vi omsätter ca 1,2 miljarder kronor. Certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.