Bilplåtslagare

Bilplåtslagare

Söderbergs personbilar är ett expanderande företag som de senaste åren haft en otrolig utveckling vilket skapar behov av fler duktiga medarbetare. Vi är ett företag som aktivt satsar på våra medarbetare, här är det bara du själv som sätter stopp för din egna utveckling!

Som bilplåtslagare kommer du ingå i ett proffsigt team med god sammanhållning och som dessutom har roligt på jobbet. Vår skadeverkstad är modern och en av dom största i Norrköping. Det vi behöver från dig är en positiv inställning och en god arbetsmoral. Du förstår även vikten av en hög kundnöjdhet och du tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Vi söker bilplåtslagare till alla våra varumärken: VW, VW transport, Audi och Skoda/Seat.

P.S. Du behöver också ha B-körkort.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Hjort på 011-280137.

Krav
  • Fordonsutbildning
  • B-körkort
Meriterande
  • Branscherfarenhet
Varmt välkommen med din ansökan! Har du vägarna förbi vår anläggning i Norrköping så kom gärna in och presentera dig.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se och undanber oss telefonsamtal och erbjudanden från andra annonserings- eller rekryteringsföretag.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 sept 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Söderbergs Personbilar är ett bilhandelsföretag med stark lokal förankring och verksamhet i Norrköping och Nyköping. Vi är återförsäljare för Volkswagen, Audi, Seat, Skoda och Volkswagen Transportbilar och inom företaget ingår även Europacar biluthyrning. Hos oss kan du arbeta med försäljning, ekonomi, verkstad, däck och bilvård. Vi är ca 200 medarbetare och vi omsätter ca 1,2 miljarder kronor. Certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.