Rörsvetsare sökes till Ståthöga MA Teknik

Rörsvetsare sökes till Ståthöga MA Teknik


Ståthöga MA Teknik AB är ett service- och försäljningsföretag som erbjuder tjänster och produkter inom industriellt underhåll, service- och reparationsarbeten, tillverkning av stål- och plåtkonstruktioner, licensierad rörsvetsning och maskinbearbetning. Vi är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001, EN 1090-1 EXC1, EXC2, EXC 3 och ISO 3834-2.


I dag är vi 100 anställda och bedriver vår verksamhet sedan 1981. Vi är etablerade i Norrköping med kontor och verkstäder, samt i Kisa, Oxelösund och Stockholm med verkstäder. Hög kundservice, kompetent personal, högkvalitativa produkter och egna verkstäder har gjort oss till en stark leverantör på marknaden. God tillströmning av uppdrag och starkt förtroende från våra kunder gör att vi fortsätter vår positiva utveckling och utökar personalstyrkan ytterligare och söker följande tjänster.

Hög kundservice, kompetent personal, högkvalitativa produkter och egna verkstäder har gjort Ståthöga MA teknik AB till en stark leverantör på marknaden. God tillströmning av uppdrag och starkt förtroende från kunder gör att vi nu utökar personalstyrkan ytterligare och söker nu rörsvetsare.


Arbetsbeskrivning


Du kommer att arbeta med rörsvetsning i svart och rostfritt material. För att vara rätt för tjänsten ser vi därför att du är en kvalificerad svetsare samt innehar giltiga SS-EN 287-1 eller SS-EN 9606-1 certifikat inom området. Utöver det behöver du ha tidigare erfarenhet av arbete med rördragning/montage av rör. Har du dessutom vana av att använda verkstadsmaskiner som kantpress, vals och dylikt är det ett stort plus. Tjänsten innefattar även en del enklare mekaniska arbeten av olika slag.

Kvalifikationer
  • Du är en kvalificerad svetsare inom metod 111 och 141 samt har giltiga SS-EN ISO 9606-1 certifikat inom området.
  • Arbetet kräver kunskap i rördragning/ montage av rör.
  • B - Körkort.
  • Goda kunskaper i svenska tal och skrift.
Meriterande
  • Kunskap och erfarenhet av att använda verkstadsmaskiner som kantpress, vals och dylikt.
Är du den vi söker? I denna tillsättning har Ståthöga MA teknik valt att använda sig av Jobandtalent för att sköta rekryteringen. Eventuella frågor kring tjänsten besvaras via Jobandtalent, du är välkommen att kontakta ansvarig: Magnus Andersson: magnus.andersson@pemapeople.se
070-1043827

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 juli 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People och Palm & Partners är sedan 2021 en del av Jobandtalent - ett auktoriserat bemanningsföretag med digitalt försprång. Nu siktar vi mot nya höjder - tillsammans!

Vill du läsa mer om Jobandtalent hittar du information här: Jobandtalent