Project Coordinator till Northern Kitchen i Norrköping.

Project Coordinator till Northern Kitchen i Norrköping.

Project Coordinator till Northern Kitchen i Norrköping
Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för att säkerställa leveranser och stödja och aktivt delta i processutveckling? Har du Goda IT-kunskaper och erfarenhet av av liknande arbere? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker Northern Kitchen en Project Coordinator till sitt kontor i Norrköping. Vi söker framför allt dig som är målinriktad och tydlig i din yrkesroll. Vill du vara med på Northern Kitchens resa? Välkommen med din ansökan till oss på Jobandtalent!

Om jobbet som Project Coordinator

I rollen som Project Coordinator ansvarar du för att säkerställa att leveranser sker i enlighet med relevanta föreskrifter. Du kommer även stödja, och aktivt delta, i processutvecklingen. Något som är extra roligt med den här rollen är att det också ingår att förbereda offerter och affärsmöten samt aktivt delta i olika typer av pulsmöten med externa parter.

Är du rätt för rollen som Project Coordinator?

Northern Kitchen söker dig som har: grundläggande kunskap i affärsmannaskap, erfarenhet av administrativt arbete och förmågan att hantera ett brett kontaktnät. Vidare har du goda kunskaper av IT, ekonomi och projektkalkylering. Du har även koll på projektprocesser och ritningsläsning/byggteknisk dokumentation.

Rollen kräver mycket god kommunikation i tal och skrift, både gällande svenska och engelska. Även kännedom av Winner och goda produktkunskaper efterfrågas.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i liknande roll och av att hantera ett brett kontaktnät.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har ett stort driv och vill lära, samt att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt. Det är också viktigt att du ser det som en del av ditt arbete att skapa och vårda relationer.

För såväl oss på Jobandtalent som Northern Kitchen är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvara ta all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Förmåner:
  • Bonusprogram
  • Sjukvårdsförsäkring
  • Friskvård
Intresserad?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrigt

Placeringsort: Norrköping

Om Jobandtalent

Jobandtalent i Sverige förvärvade under 2021 två av branschens mest välrenommerade bemanningsföretag, PEMA People och Palm & Partners Bemanning, tillsammans utgör vi idag JobandTalent Sweden. Vi har en tillväxtplan både via förvärv och fortsatt organisk tillväxt.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 jan 2023 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren


Om oss:

Jobandtalent är i framkanten av utvecklingen inom digital bemanning och har dagligen tusentals människor ute hos kunder inom lager, transport, industri, bygg och många andra branscher.
Vi är "the good people company" som strävar efter att erbjuda våra medarbetare en trygg och utvecklande anställning som skapar förutsättningar för en stabil vardag. Vi använder oss av data och en unik matchningsteknik för att se till att vi alltid har rätt kompetens på rätt uppdrag i en miljö där våra medarbetare känner sig sedda, uppskattade och uppmuntrade till att ständigt utvecklas. Läs mer på https://www.jobandtalent.com/se/