Polsktalande administratör/konsultchef sökes till Jobandtalent

Polsktalande administratör/konsultchef sökes till Jobandtalent


VÅRT ERBJUDANDE


Vi på Jobandtalent fortsätter att expandera och behöver nu förstärka upp vårt lag med ytterligare en kollega. Du erbjuds ett arbete med många sociala kontakter där ingen dag är den andra lik. Ett högt tempo och utvecklande utmaningar ingår i jobbet, likaså kollegor i världsklass!

I rollen som administrativ Konsultchef hos Jobandtalent jobbar du med omväxlande uppgifter inom bemanning, rekrytering och ledning av personal. Du kommer huvudsakligen att arbeta med administrativa hanteringar av personal inom byggsektorn där vi har konsulter som är polsktalande.

Arbetsbeskrivning

Din roll kommer omfatta personalansvar för de bemanningsuppdrag du driver.
Du kommer arbeta administrativt med bland annat anställningsavtal, löneattestering, dokumentation, och kundkontakt. Vi ser därav att du är en person som trivs med variationen av sociala kontakter och administrativa uppgifter.

Dina kvalifikationer
 • Du har flytande kunskaper i Polska språket såväl muntligt som skriftligt.
 • Du har goda administrativa förmågor.
 • Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom bemanning- och rekryteringsbranschen eller erfarenhet av ledande befattningar, men viktigast är att vi hittar rätt person för jobbet.
 • I arbetet kommer du att vara nära personalen och det dagliga arbetet, varför en hög förståelse för arbetsuppgifterna och utmaningarna är avgörande.
  MERITERANDE

  Arbetet kräver datorvana med goda kunskaper i Google Suite samt i det svenska och engelska språket, såväl i tal och skrift.
   DIN PROFIL

   För att lyckas i denna roll har du sinne för relationskapande och är duktig på att känna av våra kunders behov och önskemål. Du är en naturlig ledare för din personalgrupp och har en positiv människosyn.

   Du är kommunikativ, flexibel och ödmjuk till ditt arbetssätt och upprätthåller en löpande dialog med både konsulter och kunder. Ditt ledarskap är tydligt och du har en förmåga att förmedla trygghet och energi

   Värderingarna är en viktig del av vår företagskultur och länkar samman alla medarbetare, på varje kontor, hos varje kund, i hela Sverige, i hela världen. Du bör dela och leda efter våra värderingar; Extreme Ownership, High standards, Data Driven, Hands-on, Communication, Bootstrapper, Innovation.

   Om oss

   Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

   Ansökan

   Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum

   Varmt välkommen med din ansökan!
   Mer info
   Område Norrköping
   Yrkesroll HR & Personal, Personalchef
   Typ av anställning Heltid
   Sista ansökningsdag 1 okt 2022 (45 dagar kvar)

   Om arbetsgivaren

   Pema People och Palm & Partners är sedan 2021 en del av Jobandtalent - ett auktoriserat bemanningsföretag med digitalt försprång. Nu siktar vi mot nya höjder - tillsammans!

   Vill du läsa mer om Jobandtalent hittar du information här: Jobandtalent